Глория - прима на концерта на "Планета". Едно от големите имена на именитата компания и телевизия "Планета" ще има отново честта да открие празничния концерт на 1-ви декември.

След броени часове ще се проведе концерт в НДК на изпълнителите на "Планета". За 13-та година поред вече зрителите се радват на любимата си телевизия "Планета".

[caption id="attachment_330455" align="alignright" width="300" class=" "]Глория - прима на концерта на "Планета" Глория - прима на концерта на "Планета"[/caption]

Но изненадата, а и награда за публиката ще бъде и участието на Симона Загорова - щерката на великата Глория. Двете гласовити дами ще изпълнят своята дуетна хитова песен "Ако счупят всяка нота". С тази песен ще бъде открит тазгодишният концерт на "Планета". Хитът на Глория и нейната наследница радва много фенове и затова е избран за начало на големия концерт.

Освен този дует, ще бъдат изпълнени още много дуетни песни за звездите на компанията "Пайнер". Това лято много хитове бяха именно с дуетни песни. Така че публиката може да очаква Андреа и Джордан, Теди и Борис Дали, Мария и Азис. За всички, които са почитатели на този стил в музиката, това ще бъде един грандиозен завършек на 2014 година за компанията, както и за всички изпълнители - част от проектите на телевизия "Планета". Освен това всички фенове ще могат да чуят и един от любимите си хитове в изпълнение на Галена и Фики. Освен този дует, Фики Стораро има и изпълнение с Цвети Янева, което ще прозвучи също на сцената.

[caption id="attachment_330454" align="alignleft" width="300" class=" "]Фики с два дуета за предстоящия концерт в НДК Фики с два дуета за предстоящия концерт в НДК[/caption]

Очаква се също и международно представяне в лицето на песента на певицата Даяна с Романос Колитос - "Счупи се", разбра Kliuki.bg.

Всичко това гарантира забавление за феновете на поп-фолк музиката. Затова за всички желаещи - в понеделник в НДК ще могат да се насладят на много от любимите си хитове и обичани изпълнители от "Пайнер".