Албена Вулева категорично отрече „истини” от играта си във ВИП Брадър

Ескцентричната Албена Вулева е доволна от участието си в реалите проекта ВИП Брадър. Скандалната бивша водеща на „Сигнално жълто”твърди, че от играта има повече плюсове, отколкото негативи.

Албена Вулева обаче отрече категорично, че е преминала на другия бряг и си пада по собствения си пол, пише Пик. Провокативна, язвителна, заядлива. Такава се показа в играта на Големия брат русата екс телевизионерка. Тя е категорична, че това е нейния образ и навън и затова не се е отделила от него на йота. 38-годишната блондинка била истинска, с какъвто образ не могат да се похвалят повече от съквартирантите й, твърди Албена Вулева.

[caption id="attachment_330466" align="alignright" width="200"]Албена Вулева отрече, че харесва жени Албена Вулева отрече, че харесва жени[/caption]

Припомняме, че тя зае пето място в класацията. Според останалите участници нейната майка й е повлияла зле, след като и тя прекрачи прага на Къщата . Устатата родителка буквално направи на пух и прах почти всички играчи, като злобничко им търсеше кусурите и им ги навираше в очите. Оказа се, че това е била и нейната мисия в Къщата на ВИП Брадър-Образцов дом, припомня Kluiki.bg.

Людмила Захажаева напълно влезе в обувките на злъчта, омразата и злобничкото отмъщение просто така, заради спорта. Тя брилянтно се превъплати и в мисията „Психоанализа”, като изваждаше на показ най-тъмните тайни на съквартирантите и ги „лекуваше” единствено с омраза и подигравка. Това предизвика на няколко пъти агресивния Тачо, след като обърне порядъчно количество алкохол, да се нахвърли към рускинята, за да я удари. Но навреме беше париран от половинката си Жени Калканджиева. Съпругът на Шестата по хубост беше изкаран веднъж от Къщата и наказан, защото удари шамар, в състояние на афект, на бившата си любовница Зорница Линдарева.

Албена Вулева обаче отрече да е с различна ориентация. Тя обясни, че взимането на кубчето с недмусмисленото признание, че залита по жени просто било, защото никой друг не го поискал. А с действието си искала да оправдае писанията по жълтите издания, че има гадже жена. Дали обаче това не е поредната игра на устатата Албена Вулева, която живее от години с фитнес гуруто Недик? И на няколко пъти е отказала да му стане законна половинка, сподели самия наранен мускуляга.