Албена Вулева разкри каква е всъщност!

Албена Вулева разкри каква е всъщност!
5 (100%) 4 votes

Албена Вулева категорично отрече „истини” от играта си във ВИП Брадър

Ескцентричната Албена Вулева е доволна от участието си в реалите проекта ВИП Брадър. Скандалната бивша водеща на „Сигнално жълто”твърди, че от играта има повече плюсове, отколкото негативи.

Албена Вулева обаче отрече категорично, че е преминала на другия бряг и си пада по собствения си пол, пише Пик.
Провокативна, язвителна, заядлива. Такава се показа в играта на Големия брат русата екс телевизионерка. Тя е категорична, че това е нейния образ и навън и затова не се е отделила от него на йота. 38-годишната блондинка била истинска, с какъвто образ не могат да се похвалят повече от съквартирантите й, твърди Албена Вулева.

Албена Вулева отрече, че харесва жени

Албена Вулева отрече, че харесва жени

Припомняме, че тя зае пето място в класацията. Според останалите участници нейната майка й е повлияла зле, след като и тя прекрачи прага на Къщата .
Устатата родителка буквално направи на пух и прах почти всички играчи, като злобничко им търсеше кусурите и им ги навираше в очите. Оказа се, че това е била и нейната мисия в Къщата на ВИП Брадър-Образцов дом, припомня Kluiki.bg.

Людмила Захажаева напълно влезе в обувките на злъчта, омразата и злобничкото отмъщение просто така, заради спорта. Тя брилянтно се превъплати и в мисията „Психоанализа”, като изваждаше на показ най-тъмните тайни на съквартирантите и ги „лекуваше” единствено с омраза и подигравка. Това предизвика на няколко пъти агресивния Тачо, след като обърне порядъчно количество алкохол, да се нахвърли към рускинята, за да я удари. Но навреме беше париран от половинката си Жени Калканджиева. Съпругът на Шестата по хубост беше изкаран веднъж от Къщата и наказан, защото удари шамар, в състояние на афект, на бившата си любовница Зорница Линдарева.

Албена Вулева обаче отрече да е с различна ориентация. Тя обясни, че взимането на кубчето с недмусмисленото признание, че залита по жени просто било, защото никой друг не го поискал. А с действието си искала да оправдае писанията по жълтите издания, че има гадже жена. Дали обаче това не е поредната игра на устатата Албена Вулева, която живее от години с фитнес гуруто Недик? И на няколко пъти е отказала да му стане законна половинка, сподели самия наранен мускуляга.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар