Николета Лозанова навърши 27 години, а любимите й хора са приготвили страхотен купон!

Николета Лозанова навърши 27 години днес, а семейството й я обгради с много любов и подаръци. Самата Николета благодари на всичките си фенове във Фейсбук, които препълниха страницата й с картички и пожелания, като сподели, че се чувства благословена с толкова много обич и внимание.

Николета Лозанова за пореден път затвори устите на зложелателите си с равносметката, която си направи - едва на 27 години, а вече има зад гърба си щастливо семейство, любящ и грижовен мъж, най-сладкото дете на света и успешна кариера. Какво повече може да иска човек, пише Николета Лозанова и си пожелава след още 27 години да е жива и здрава, и да може да се похвали със същото.

[caption id="attachment_330476" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова Николета Лозанова навърши 27 години - да й е честито![/caption]

Безспорно най-големият подарък и изненада обаче Николета Лозанова получи от малката си сладурана Никол Божинова, която още рано сутринта изненада майка си с огромен букет от бели и червени рози, придружени от подарък. По всичко личи, че подаръкът е скъп, тъй като червената торбичка е с марката "Картие". Знаем и кой, разбира се, е платил дара за Николета - щедрият татко Валери Божинов.

Все още не се знае къде точно Николета Лозанова ще посрещне днес рождения си ден, но няма начин Валери Божинов да не се завърне от Италия, за да присъства на тържеството в чест на половинката си.

Припомняме, че една от първите, които поздрави Николета Лозанова за личния й празник, бе певицата Андреа. Гаджето на Кубрат Пулев публикува в профила на Николета обща снимка от старите моменти на двете, когато бяха неразделни приятелки.

[caption id="attachment_330477" align="aligncenter" width="225"]Малката Никол с подарък за мама Малката Никол с подарък за мама[/caption] [caption id="attachment_330478" align="aligncenter" width="300"]Огромен букет от мъжа на живота й - Валери Божинов Огромен букет от мъжа на живота й - Валери Божинов[/caption]

В определен период от време Андреа и Николета Лозанова някак се позабравиха и всяка от тях пое по собствения си път, но ето че неотдавна те решиха да заровят томахавките и да си върнат изгубеното приятелство. В този ред на мисли спокойно можем да предположим, че Андреа ще е една от почетните гости на празника на Николета Лозанова тази вечер.