Скандални разкрития за тайната любов на Нети и Иван Ласкин! (разказ на свидетели)

Скандални разкрития за тайната любов на Нети и Иван Ласкин! (разказ на свидетели)
5 (100%) 2 votes

Красивата Нети и колегата й Иван Ласкин започнали аферата си още през 2007-ма година!

Скандални разкрития за забранената любов между Нети и Иван Ласкин разбуниха духовете в театралните среди на столицата. Новината гръмна преди броени дни, а очевидци на сагата разказаха пикантни подробности пред вестник „Всеки ден“. Оказва се, че перфектните семейства на Дони и Нети, както и това на Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева всъщност не са толкова идеални. Тъй като единствената, която се е въздържала от изневери и предателство е единствено щерката на Пепа Николова.

Красивата Нети и колегата й Иван Ласкин се залюбили през далечната 2007-ма година – малко след като Ласкин открил любовта в лицето на Алекс Сърчаджиева. Това обаче не му попречило да се отдаде на ласките на дългокраката певица и актриса.

Иван Ласкин

Страстта между Иван Ласкин и Нети продължила близо три години

„По онова време Нети правеше отчаяни опити да забременее, а отгоре на всичко се чувстваше сама и изоставена от Дони, който винаги е зает с работа. Точно тогава пък обикаляше страната за кастингите на „Мюзик Айдъл“. Да, Нети и Иван Ласкин сгрешиха, но ако някой се чувства безгрешен, нека той хвърли първия камък. Нети изживяваше тежък период и се поддаде на самотата си, а Иван Ласкин…кой мъж би устоял на изкушение като Антоанета Добрева?!“, риторично питат източниците пред репортерите на вестник „Всеки ден“.

Връзката на Нети и Иван Ласкин е на приливи и отливи, но толкова страстна, че продължава чак до 2010-та година, когато Алекс Сърчаджиева забременява, а съпругът й решава да сложи край на забежките си с неустоимата русокоска. Малко по-късно съдбата се усмихва и на Нети, която също разбира, че чака дете от Дони.

„Спомнете си момента, в който Иван Ласкин се изправи пред камерите в Къщата на Вип Брадър, когато гостуваше там и отправи послание към Нети и Дони. Каза им, че са прекрасни хора и задочно се извини. „Може и да съм тъпак, но съм добър човек“, каза тогава Ласкин, с което даде да се разбере, че съжалява за стореното и това, което с Нети са причинили на партньорите си“, припомнят източниците на вестника.

Злите езици в столицата обаче продължават да твърдят, че Нети и Иван Ласкин се срещат и днес от време на време, но връзката им е чисто физическа, без ангажименти и обвърване. Дали е така, само те двамата знаят…


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар