Асен Блатечки, Катерина Горанова и Диляна Попова за първи път заедно очи в очи!

Да събереш заедно съпругата и любовницата си - подобна сцена сме свикнали да виждаме предимно в комедийните сериали или на театралната сцена. Чаровникът на българското кино Асен Блатечки обаче го направи и в живота. Едва два месеца след раждането на сина му Борил от манекенката Диляна Попова, тя и съпругата му Катерина Горанова се озоваха очи в очи на общо събитие. А именно премиерата на филма "Съдилището", чиято главна роля е отредена на Асен Блатечки.

За сеир на всички присъстващи на събитието се оказа, че щастливият татко и за миг дори не си помисля да пренебрегва някоя от жените си. Вярно е, че откакто Борил се е родил, Асен Блатечки почти не говори за него пред медиите, но единствената причина за това е да не наранява допълнително съпругата и дъщеря си Катя. Актьорът обаче е поел всички грижи за бебето и вече е пръснал хиляди левове, за да не му липсва нищо.

[caption id="attachment_330523" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки Диляна Попова остави Борил за първи път, за да уважи Асен Блатечки. От когото обаче не получи и един поглед[/caption]

Това, което стана ясно на общата среща между Асен Блатечки, Диляна Попова и Катерина Горанова, е фактът, че макар да не живее като официално семейство с манекенката и сина си, Асен Блатечки категорично е признал бащинството си и гледа на него по възможно най-сериозния начин.

Не дотам успешно обаче вървят отношенията му с Диляна Попова, с която Асен Блатечки е запазил чудесни, но единствено приятелски отношения. "Очевидно е, че Диляна обича Асен - това пролича от присъствието й на премиерата му, когато за първи път реши да се отдели от Борил. Тя не оставя бебето никога и за секунда. Единственото, което накара всички останали гости да й съчувстват обаче бе, че през цялото време, докато Диляна беше в едно помещение заедно с Катерина Горанова и Асен, той не й отправи дори един поглед, камо ли да поговори с нея", разкриха присъстващи на премиерата на "Съдилището".

"Асен Блатечки си направи лоша услуга като събра жените си на това събитие, защото те двете определено привлякоха вниманието на всички. В един момент вместо за филма, хората шушукаха за любовния триъгълник на семейството. Все пак ако имаше някой доволен от целия този цирк, то това е съпругата на Асен Блатечки, която видимо бе в по-добра позиция - мъжът й разговаряше постоянно с нея и й обръщаше нужното внимание, за разлика от поведението си към Диляна Попова", разказват очевидци на случката.

Колкото до самата Катерина Горанова, последната проявила достойнството на истинска дама и не отправила дори един лош поглед към любовницата на мъжа си.