Николета Лозанова чукна 27 в компанията на най-близките си приятели и любимия си Валери Божинов!

Рожден ден като на принцеса - това бе партито по случай празника на Николета Лозанова снощи. Водещата на "Папараци" чукна 27 в компанията на най-близките си хора и разбира се, любимия й Валери Божинов. Мястото беше луксозен столичен клуб с невероятен изглед, но гостите рядко се заглеждаха навън - гледката към рожденичката бе не по-малко ослепителна.

[caption id="attachment_330527" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова Николета Лозанова с ултра скъп рожден ден[/caption]

Николета Лозанова беше заложила на провокативна мини рокличка на фаворита си в модата - Филип Плейн. Тя бе решена в черно и червено с прозрачен топ, закриващ прелестите й само с един ефирен надпис "Пияна от любов". Под същото мото беше и цялото парти на Николета Лозанова, а всичко в заведението, включително и тортата бе ограничено до въпросните два цвята - червено и черно.

Изключително стилен бе и дрескодът на половинката на Николета Лозанова - Валери Божинов, който и за миг не се отдели от съпругата си. "Стига бе, след толкова години заедно продължава да я гледа влюбено, а очите му искрят. Това е най-голямото щастие за всяка жена", с благородна завист коментираха гостите на партито и буквално не можеха да откъснат очи от прекрасната двойка на домакините.

[caption id="attachment_330528" align="aligncenter" width="300"]Николета стана на 27 години Николета стана на 27 години[/caption] [caption id="attachment_330529" align="aligncenter" width="215"]Златка Димитрова се кипри с балончета на партито Златка Димитрова се кипри с балончета на партито[/caption]

Сред присъстващите се откроиха Златка Димитрова и Светлана Василева, които се отсрамиха към рожденичката с огромни и разкошни букети, придружени с малки, но пък за сметка на това адски скъпи подаръци.

[caption id="attachment_330530" align="aligncenter" width="300"]Влюбеното семейство - Николета и Валери Божинов Влюбеното семейство - Николета и Валери Божинов[/caption] [caption id="attachment_330531" align="aligncenter" width="220"]Красивата рожденичка Красивата рожденичка[/caption]

"Да съм с толкова много истински приятели, обичащи, уважаващи ме и толкова прекрасни - какво повече мога да искам на рождения си ден. Вие сте най-скъпият и най-големият ми подарък и благодаря, че ви има", трогна ги с признанието си Николета Лозанова, която тази нощ се чувстваше като истинска принцеса.

Докато мама Николета и татко Валери празнуваха подобаващо, малкото им съкровище Никол Божинова кротко спеше под грижовния поглед на баба си. Сладката Никол бе и първата, която сутринта честити празника на Николета Лозанова, изненадвайки я с букет червени и бели рози, и подарък на "Картие" - какъв е той, само двете с мама знаят. Поне засега.