Разкош: Виж приказния рожден ден на Николета! (уникални снимки + подробности)

Разкош: Виж приказния рожден ден на Николета! (уникални снимки + подробности)
5 (100%) 3 votes

Николета Лозанова чукна 27 в компанията на най-близките си приятели и любимия си Валери Божинов!

Рожден ден като на принцеса – това бе партито по случай празника на Николета Лозанова снощи. Водещата на „Папараци“ чукна 27 в компанията на най-близките си хора и разбира се, любимия й Валери Божинов. Мястото беше луксозен столичен клуб с невероятен изглед, но гостите рядко се заглеждаха навън – гледката към рожденичката бе не по-малко ослепителна.

Николета Лозанова

Николета Лозанова с ултра скъп рожден ден

Николета Лозанова беше заложила на провокативна мини рокличка на фаворита си в модата – Филип Плейн. Тя бе решена в черно и червено с прозрачен топ, закриващ прелестите й само с един ефирен надпис „Пияна от любов“. Под същото мото беше и цялото парти на Николета Лозанова, а всичко в заведението, включително и тортата бе ограничено до въпросните два цвята – червено и черно.

Изключително стилен бе и дрескодът на половинката на Николета Лозанова – Валери Божинов, който и за миг не се отдели от съпругата си. „Стига бе, след толкова години заедно продължава да я гледа влюбено, а очите му искрят. Това е най-голямото щастие за всяка жена“, с благородна завист коментираха гостите на партито и буквално не можеха да откъснат очи от прекрасната двойка на домакините.

Николета стана на 27 години

Николета стана на 27 години

Златка Димитрова се кипри с балончета на партито

Златка Димитрова се кипри с балончета на партито

Сред присъстващите се откроиха Златка Димитрова и Светлана Василева, които се отсрамиха към рожденичката с огромни и разкошни букети, придружени с малки, но пък за сметка на това адски скъпи подаръци.

Влюбеното семейство - Николета и Валери Божинов

Влюбеното семейство – Николета и Валери Божинов

Красивата рожденичка

Красивата рожденичка

„Да съм с толкова много истински приятели, обичащи, уважаващи ме и толкова прекрасни – какво повече мога да искам на рождения си ден. Вие сте най-скъпият и най-големият ми подарък и благодаря, че ви има“, трогна ги с признанието си Николета Лозанова, която тази нощ се чувстваше като истинска принцеса.

Докато мама Николета и татко Валери празнуваха подобаващо, малкото им съкровище Никол Божинова кротко спеше под грижовния поглед на баба си. Сладката Никол бе и първата, която сутринта честити празника на Николета Лозанова, изненадвайки я с букет червени и бели рози, и подарък на „Картие“ – какъв е той, само двете с мама знаят. Поне засега.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар