Слави Трифонов е урочасан от известен фолклорен изпълнител

Над Слави Трифонов тегне проклятие заради гаврите, които всяка вечер сипе на екран от шоуто си. Дългият и водещ на „Шоуто на Слави” си прави години наред гаргара с народния певец Володя Стоянов, известен като Войводата. Перничанинът е дълбоко възмутен, че в неговите обувки непрекъснато влиза комика Виктор Калев. Гаврите по адрес на пернишкия славей не се харесват и от многобройните му почитатели от цяла Югозападна България, които били крайно наострени към злобарските шеги за сметка на Володя Стоянов, пише HotArena.net.

[caption id="attachment_330541" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов е зле заради проклятие Слави Трифонов е зле заради проклятие[/caption]

Според тях и здравословните проблеми на Слави, които го заливат като лавина в последно време отдавали на подигравките, които той сипел непрекъснато по адрес на македонския певец. Именно негативизма му към известния народен изпълнител докарали купищата главоболия, които се струпали на главата на плевенчанина. Обтегнатите отношения между изпълнителя на народни песни и Слави Трифонов датират от години. Володя Стоянов страшно се дразнел, че е постоянен обект на подигравки и Слави трупа рейтинг на негов гръб.

Македонският гласовитко твърдял, че от нескопосаните му шеги страда не само той, но и семейството му, разбра и Kluiki.bg. Володя Стоянов бил убеден, че Слави изпълнява нечия поръчка за пари, но това не омаловажавало вината му. Затова замислил да съди Слави Трифонов. Но се отказал в последния момент, твърдят близки до певеца.

Защото Володя Стоянов бил последовател на бялото братство и учителя Петър Дънов, както и на пророчицата Ванга. Те съветвали, че не е християнско да се отмъщава, а на негативизма да се отвръща с прошка. Ванга, която била близка на певеца му давала заръки да прави все добро и да не отмъщава, дори да му е дошло до гуша.

Македонският изпълнител си спомнил мъдрите им слова в последния момент, преди да заведе дело и решил да не мъсти. Той махнал с ръка и казал, че небето има последната дума и на него ще остави да произнесе присъдата си над Слави Трифонов. Заради злобните му подигравки възмездието не закъсняло, шушукат близки до Дългия.