Левон Хампарцумян не е на себе си след като научи новината!

Банкерът Левон Хампарцумян може да има всичко, но в последно време няма най-важното - спокойствие. Той буквално не е на себе си след тежкия удар, който получи и то от собствената си дъщеря Румяна Хампарцумян. Новината, която научи, го съсипа и с право - всеки баща би полудял разбирайки, че родното му чедо е пристанало на... дилър.

Да, това е самата истина, потвърдена от достоверни източници пред сайта Хотарена.нет. Новият любим на Румяна Хампарцумян бил от свитата на подземния бос Радослав Иванов - Темерута, но доста по-долу в йерархията от него. Подвизавал се като момче за всичко в кв. "Дружба" и въртял бизнеса с упойващи вещества, както и платените момичета на Темерута.

[caption id="attachment_330540" align="alignright" width="300"]Левон Хампарцумян Левон Хампарцумян е съсипан от новината, че щерка му ходи с престъпник[/caption]

Вестта за Румяна Хампарцумян се стоварила като гръм върху главата на Левон Хампарцумян, който трепери не само за сигурността и името на щерка си, но и за своето собствено, градено с години. Днес обаче, при подобно "досие" на дъщеря му, имиджът на татко Левон е силно застрашен.

Припомняме, че доскоро дъщерята на Левон Хампарцумян бе двойка с бившия транспортен министър Кристиан Кръстев, а татко й бе доволен и горд от добрата ориентация на дъщеря си. Макар и възлюбеният й да се славеше като коцкар, а впоследствие да се замонаши и да стана поп. Не и днес обаче - днес гордостта на татко се изпари като дим. Още повече, че Румяна Хампарцумян е образовано момиче, което преди време се изявяваше като експерт, а сега кариерата й пое път нагоре.

[caption id="attachment_330542" align="aligncenter" width="238"]Дъщерята на банкера Румяна Хампарцумян Дъщерята на банкера Румяна Хампарцумян[/caption]

Към момента дъщерята на Левон Хампарцумян работи като началник отдел "Надзор на платежните системи" към Народна банка. "Румяна е начетено и много будно момиче, но тази работа с дилърите и мутрите не можем да си я обясним. Ще докара някой удар на баща си това дете, трябва да спре докато е време", шушукат познати на Левон Хампарцумян из светските среди на столицата.

В едно обаче можем да бъдем сигурни - че банкерът няма да остави нещата така и ще даде всичко по силите си, за да раздели Румяна от въпросния гангстер. Как ще се развият отношенията между татко и щерка тогава обаче и дали семейството на Левон Хампарцумян няма да затъне още по-дълбоко в тази драма, тепърва предстои да разберем.