Емо Каменов се изфука с имотното си състояние в Биг Брадър Ол Старс

Грамадата Емо Каменов заяви, че е доста богат. Огромният мъжага от Монтана пазел зорко стоте бона, които спечелил от играта си в „Къртицата”. Той преживява само със заплатата като бодигард. Припомняме, че моралиста си изкарвал и добри пари от розови ленти, в които участвал като главатар на банда гамени. Нашареният гард пазел и звезди и като такъв участвал в хитовия филм „Непобедимите”. Тези негови изяви му помогнали да съхрани спечеленото богатство.

Една часто от парите Емо дал за лечението на баща си, който бил тежко болен. Емо Каменов обещал на родителя си да го вдигне на крака и с помощта на най-добрите специалисти спазил обещанието си, пише Пик.

[caption id="attachment_330546" align="alignright" width="300"]Емо Каменов е перманентния кибритлия в Къщата Емо Каменов е перманентния кибритлия в Къщата[/caption]

Под страховитата си външност и огромния си ръст Емо Каменов крие и нежна, ранима душа. Пред съквартирантите той призна, че докато участвал в „Къртицата” дългогодишната му приятелка го напуснала и той дълго ближел раните си по нея. Сега е с друго момиче, но споменът за бившата още гризе сърцето му. Охранителят обаче знае, че това са нещата от живота и щом някой не е с теб, значи това е положението и живота продължава. А част с двадесетте хиляди, които ще получи от Биг Брадър Ол Старс Емо възнамерявал да вдигне сватба с момичето, което е сега до него, разбра Kluiki.bg.

Но последната мисия на Биг Брадър направо взривява темпераментния гард. Той съблече дрехите си и остана само по долни гащи, покрит с халата, за да спечели храна за останалите в Къщата. Първоначално идеята била да се подвизава така само ден-два. Но вече цяла седмица железния Емо бил принуден да проси бельо от останалите мъже и да се подвизава по боксерки.

Това тотално изнервяло кибритлията, който се отличава с цветист език и нетърпеливост. Дали ще издържи докрай на провокацията на Големия брат или ще спретне чутовен скандал, ще видим тази вечер по Нова телевизия.