Тодор Славков си размахва „жезъла”, Катето Евро – в истерия!

Тодор Славков си размахва „жезъла”, Катето Евро – в истерия!
4 (80%) 3 votes

Тодор Славков прецака, без да подозира, коварния замисъл на сценаристите да демонизират Емо Каменов

Тодор Славков съвсем му изтърва края в Къщата – размахва си „копието любовно” за потрес на съквартиранти и съквартирантки.

Малък Тошко разконцентрира вниманието от елиминациите и опитите на сценаристите да превърнат Емил Каменов в зъл герой, видя kliuki.bg. Въпреки че третата „Къртица” от предаването на Иван и Андрей сериозно прекалява с цинизмите и просташките шегички, едва ли заслужва чак да бъде демонизиран.

До преди няколко дена Емил Каменов беше всеобщ любимец, а днес от предаването може да се чуе само как ругае и как тормози съквартирантките си. В снощните елиминации дори умишлено пренебрегнаха факта, че побесня заради алкохолните изцепки на Тодор Славков, за да го изкарат непоправим агресор.

Истината обаче не може да се скрие, особено, когато в Къщата има сериозно количество „огнена вода”. Дали от скука или от стрес – Тодор Славков се налива от зори до здрач, а последствията са направо страшни!

Катето Евро реве истерично, че иска да си ходи. Боби посрещна като благословия факта, че напуска втори, а останалите се чудат къде да се дянат. Ники Кънчев дълго време се прави на ударен, но вторият отпаднал от голямата игра издаде какво е истинското положение в Къщата.

Катето побесня на Тодор Славков

Беше въпрос на време „Албанската метла“ да се появи в Къщата, но този път няма повод за критики!

Тодор Славков тотално се удавил в алкохола. Освен тоталните пиянски лафове, си смъквал гащите на поразия. Толкова неприятно било, че как мъжете се смущавали. Сам Боби Захариев призна: „Виждам неговия по-често от моя! Хелоууууууу!”

Тодор Славков бил забавен - друг път

Малък Тошко бил шут, но интелигентен. А да сте го виждали скоро със смъкнати гащи?!

В същото време Емил Каменов деликатно – по негов маниер, пробва да укроти страстите. От една страна се опитва да успокои Катето Евро. Дори нареди: „Кака, ти без мене никъде няма да ходиш!”. От друга – пробва да изолира от дамската компания изпадналия в делириум Тодор Славков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар