Евгени Минчев изкара защитата на Виолета – манипулация, а мъжа й – златотърсачка

Евгени Минчев не се примири с ролята си на обикновен член на Домсъвета в Big Brother All stars, а произведе нов скандал с коментарите си снощи.

Вълнуващата изповед на Ники Китаеца предизвика допълнителен интерес към играта. Съквартирантите му го подкрепиха до един – чак заклетите хомофоби Христо и Емил Каменов го поздравиха за смелостта. Навън обаче само съпругата му Виолета се изказа в негова полза, видя kliuki.bg. Евгени Минчев сряза Китаеца Азис спази железен неутралитет и сряза амбициите на Венета Райкова с коментар по въпроса: „В този филм аз няма да участвам”. Певецът дори помоли Маги Желязкова по никакъв начин да не коментира отношенията им. Бившата моделка обаче не изпълни съвсем молбата на стария си приятел.

Къде с намеци, къде с директно даде да разбере, че Ники Китаеца не е бил особено честен в Изповедалнята. Макар Катето Евро да се закле, че отношенията им с Азис са били чист ПР, миската наблюдавала прекалена интимност, за да е само игра.

Антон Стефанов деликатно потвърди думите й. Това, което закопа окончателно Ники Китаеца обаче бяха думите на Евгени Минчев.

Лорда сряза напъните на младежа да изглежда „нормален” по същия начин, по който направи навремето с Юксел Кадриев. Ники Китаеца не опровергавал твърденията, че имат връзка по медиите. Живели заедно на морето, но го изритал посред нощ.

Евгени Минчев държи на думите си, че Ники Китаеца е обикновена мъжка златотърсачка. Станал популярен само благодарение на връзките си, но не с богати, популярни и самотни дами. Обикновеното момче от „Люлин” решил, че иска да пробие само чрез известни мъже.

Виолета смело заяви намеренията си да се срещне публично с бившия ПР на мъжа си. Уговорката им била да изчисти имиджа му, който добил покрай съжителството с Азис. Евгени Минчев май не смята да прави чуждо шоу, но и никак няма помогне на отчаяната съпруга.