Маги Халваджиян не се чувства виновен и даже се надсмива над гаврата с Кристина Дончева!

Вместо да потъне в земята и да не може и дума да каже, продуцентът на скандалното тази година шоу X Factor - Маги Халваджиян, се смее на народа по темата с Кристина Дончева. Младото девойче отпадна по сензационен начин от предаването и мнозина останаха потресени. Както Kliuki.bg писа, вината най-вече е в Кремена Халваджиян, която изхвърли Кристина от шоуто след скандал помежду им.

[caption id="attachment_330594" align="aligncenter" width="300" class=" "]Маги Халваджиян се смее над гаврата с Кристина Дончева Маги Халваджиян се смее над гаврата с Кристина Дончева[/caption]

Въпреки че очевидно Дончева е била премахната по втория начин - чрез измама, Маги Халваджиян ни най-малко се срамува от стореното. Вчера продуцентът публикува статус в социалната мрежа, в който откровено се подиграва на всичко, което става след отпадането на Кристина. Той коментира статия на колеги, в която се споменава истината, а именно за бунта на зрителите. Гаврата в четвъртък беше пълна, защото журито не пожела да спаси най-гоемия талант измежду всички.

Ето я дословно наглостта на Маги Халваджиян.

Magi-Halvata

Потърсихме самия Магърдич за коментар относно отпадането на Кристина от предаването му. Продуцентът се опитваше да ни убеди в достоверността на вота и как той можел да бъде проверен. Когато го запитахме обаче защо журито не промени гаврата с вота и не спаси момичето, Маги Халваджиян отказа да коментира повече.

Ясно за всички е, че X Factor изгуби същността си с отстраняването на Кристина Дончева. Да, не винаги най-талантливите печелят, но зрителите негодуват главно заради начина, по който отпадна момичето. То загуби битка с Траян Костов, от когото е със сигурност по-добра както като гласови данни, така и като сценично поведение.

"Кристина е страхотна и всички ние я подкрепяхме, ако сте забелязали. Какво да направим? Нали Ви е ясно, че победителят ще бъде само един?" - коментарът на Любо Киров пред Kliuki.bg.

Най-жалкото е, че за пореден път предавания с гласуване изглеждат съмнителни. X Factor загуби около 5 хил. почитатели, тъй като толкова са членовете на страницата в подкрепа на Кристина във Фейсбук.