Наглостта на Маги Халваджиян мина границата: Смее се над гаврата с Кристина

Наглостта на Маги Халваджиян мина границата: Смее се над гаврата с Кристина
3.6 (71.11%) 9 votes

Маги Халваджиян не се чувства виновен и даже се надсмива над гаврата с Кристина Дончева!

Вместо да потъне в земята и да не може и дума да каже, продуцентът на скандалното тази година шоу X Factor – Маги Халваджиян, се смее на народа по темата с Кристина Дончева. Младото девойче отпадна по сензационен начин от предаването и мнозина останаха потресени. Както Kliuki.bg писа, вината най-вече е в Кремена Халваджиян, която изхвърли Кристина от шоуто след скандал помежду им.

Маги Халваджиян се смее над гаврата с Кристина Дончева

Маги Халваджиян се смее над гаврата с Кристина Дончева

Въпреки че очевидно Дончева е била премахната по втория начин – чрез измама, Маги Халваджиян ни най-малко се срамува от стореното. Вчера продуцентът публикува статус в социалната мрежа, в който откровено се подиграва на всичко, което става след отпадането на Кристина. Той коментира статия на колеги, в която се споменава истината, а именно за бунта на зрителите. Гаврата в четвъртък беше пълна, защото журито не пожела да спаси най-гоемия талант измежду всички.

Ето я дословно наглостта на Маги Халваджиян.

Magi-Halvata

Потърсихме самия Магърдич за коментар относно отпадането на Кристина от предаването му. Продуцентът се опитваше да ни убеди в достоверността на вота и как той можел да бъде проверен. Когато го запитахме обаче защо журито не промени гаврата с вота и не спаси момичето, Маги Халваджиян отказа да коментира повече.

Ясно за всички е, че X Factor изгуби същността си с отстраняването на Кристина Дончева. Да, не винаги най-талантливите печелят, но зрителите негодуват главно заради начина, по който отпадна момичето. То загуби битка с Траян Костов, от когото е със сигурност по-добра както като гласови данни, така и като сценично поведение.

„Кристина е страхотна и всички ние я подкрепяхме, ако сте забелязали. Какво да направим? Нали Ви е ясно, че победителят ще бъде само един?“ – коментарът на Любо Киров пред Kliuki.bg.

Най-жалкото е, че за пореден път предавания с гласуване изглеждат съмнителни. X Factor загуби около 5 хил. почитатели, тъй като толкова са членовете на страницата в подкрепа на Кристина във Фейсбук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Наглостта на Маги Халваджиян мина границата: Смее се над гаврата с Кристина”

 1. Ивалина Ч.

  Дек. 02. 2014

  Айде стига сте си измисляли разни истории. Така са решили таа

 2. Виктория Христова

  Дек. 02. 2014

  Глупави хора .. само заради тъпото спречкване правят измама сега трябва да си получат заслуженото!

 3. Rumiana Mavrova

  Дек. 03. 2014

  Poglednete platenoto guri,Sania sled 3 neuspechni braka i s glava v 4etvarta pazva,a i drugite sa sachtite,smih s tiah samo nichto drugo………

Добавете коментар