Мария се обезобрази от глад и пластики (СНИМКИ)

Мария се обезобрази от глад и пластики (СНИМКИ)
3 (60%) 2 votes

Мария се кани да хване последния влак, но планира да се качи на луксозния вагон

Мария заряза фрапантните деколтета и изрязаните рокли след първите две участия.

Всички може да си мислят, че това е част от новия й имидж – на образцова снаха в крана Гущерови, но не са съвсем прави. Мария наистина не би искала да изглежда като петно сред толкова изискани и влиятелни люде, но собствената й суета се оказа безмилостен враг.

Помните как изгря миньончето на попфолк сцената – пухкавки бузки, огромни черни очи и имидж на Лолита. С всяка изминала година се отдалечаваше от образа на дете-жена, посегна ударно към силикона и гладува повече от модел. Резултатът впечатляваше до едно време, но преди дни в Бургас феновете й видяха отчайваща гледка.
maria 5

maria 2

maria 3

maria 4
Въпреки фитнеса, ботокса и козметичните интервенции, белезите на годините и лишенията са си оказали влияние, забеляза kliuki.bg. Мария още впечатлява с деколте, но е безсилна срещу гравитацията. Вените й са твърде изпъкнали, мимическите бръчици все по-дълбоки, а костите – изхвръкнали. Подобна гледка сме виждали и при колежката й Преслава, а това не е говори добре за годеницата на Гущеров!

Мария обаче не е вчерашна. След като е видяла снимките си, още на следващата изява е променила имиджа си. Сред феновете се появява с поло, а на официални семейни събирания – със закопчана до брадичката яка. За да не изневери на имиджа си на провокативна и желана дама, Мария разчита на едни убийствени обувки с ток, мини жуп и малко игра с камерата (или фотошопа).
maria 6
На сватбата й с Гущеров със сигурност ще я видим с прекрасна рокля или много стилен тоалет. За жалост на мъжете обаче, деколтета на изкусителката ще останат в миналото. Е, не можем да отречем на Мария, че все пак ще се настани в луксозен вагон, дори да е на последния влак…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар