Кубрат Пулев заслужено може да се нарече голям - не само в спорта, а и като човек!

Голям - това определение си заслужи напълно Кубрат Пулев. Не само на боксовия ринг обаче, а и в живота. Това стана ясно след неочаквания разказ на близки до половинката на Андреа, които разкриха скрити подробности от ежедневието на Кобрата и поведението му извън спорта и тренировките.

Твърденията, че Кубрат Пулев е бил част от подземния свят и редовно се е държал като мутра из столичните заведения, се разби на пух и прах след като наяве излезе истината за отношението на Кубрат Пулев към близките и семейството му. Особено към брат му Тервел Пулев. Стана ясно, че Кобрата толкова обича брат си, че дори често пъти издържа семейството му.

[caption id="attachment_330593" align="alignright" width="300"]Кубрат Пулев Кубрат Пулев се доказа не само като голям спортист, но и като истински човек[/caption]

Оказа се, че с милионите, спечелени от Кобрата в двубоите му, той системно подпомага семейството на по-малкия си брат. Кубрат Пулев толкова обича и цени Тервел, че наскоро му подари джип мерцедес. Возилото е модел GL и е почти неупотребявано, като наскоро е внесено у нас от богат германец. При вида му Кубрат Пулев мигновено броил 50 000 лева, за да направи мечтания подарък на братчето си. Това разказаха приятели на Кобрата, свидетели на огромната радост на Тервел Пулев.

"Не е само това обаче - Кубрат Пулев никога не говори и не се хвали с постъпките и делата си, но всичките му близки знаят, че е приел сина на брат си като свое дете и го затрупва с подаръци. Каквото си пожелае момченцето, Кобрата веднага му го купува. Разбира се, гледа да не го разглези и затова си говори с него редовно и чисто по мъжки", разказват приятели на Кубрат и Тервел.

Двамата братя са толкова близки, че Кубрат Пулев редовно се появявал в дома на Тервел, мъкнейки цели торби с хранителни продукти - без причина, ей така, само за да зарадва семейството на братчето си. Същата грижа той полагал и за половинката си Андреа, а на семейството й вече върнал всички пари, с които те го подкрепили в началото на кариерата му.

"Голям мъж и голям боец - това е Кубрат Пулев. А всеки, който се опитва да очерни името му с лъжи и клевети, няма и капка достойнство", твърдят познати на Кобрата.