Калина Паскалева преживяла инцидент, от който се отървала като по чудо и то благодарение на омразната си Петя Буюклиева!

Силиконката Калина Паскалева трябва коренно да промени отношението си към естрадната легенда Петя Буюклиева. Още повече след като мразената от нея певица миналата нощ й спаси живота - буквално. Оказа се, че Калина Паскалева е вдигнала на крак целия екип на Биг Брадър Ол Старс след като е била на косъм от удавяне.

Да, Калина Паскалева е щяла да се удави в басейна, ако Петя Буюклиева не е видяла всичко и не я е отървала, разкриват служители от самата кухня на предаването. Работата е там, че Калина Паскалева освен всичко друго, се оказала и сомнамбул. Самата тя отлично знаела този факт за себе си, но не счела за необходимо да предупреди никого преди влизането си в шоуто.

[caption id="attachment_330599" align="alignright" width="300"]Калина Паскалева Калина Паскалева щяла да се удави ако не бяха Петя Буюклиева и Емо Каменов[/caption]

Съквартирантите започнали да осъзнават какво се случва с нея преди няколко нощи, когато я видяли да отива до хладилника и да го отваря, за да си вземе нещо от него - но със затворени очи. Тогава се изплашили и на следващия ден я попитали, а пловдивчанката най-сетне им признала истината. Калина Паскалева заявила, че е наследила сомнамбулството от своята баба, която също вечер ставала да яде по късни доби.

Снощи обаче Калина Паскалева не тръгнала към хладилника, а към фитнеса. В един момент Петя Буюклиева станала, за да отиде до тоалетната и с ужас видяла как момичето върви с бавни, но твърди крачки към басейна. Петя Буюклиева се шокирала и веднага измъкнала Емо Каменов от леглото му, заедно с когото спасили Калина преди да е паднала в басейна и да потъне.

"Такива случаи са изключително опасни, защото сомнамбулът изобщо може да не се събуди, когато падне във водата например - и ще се удави за секунди. Също толкова лошо е и ако все пак се събуди, тъй като ако събудиш сомнамбул в съня му, той също може да умре от стреса. И в двата случая Калина Паскалева е извадила огромен късмет, че Петя Буюклиева е била наблизо и двамата с Емо Каменов са й спасили живота", коментират хора от екипа на шоуто.

След тази случка е интересно да проследим развитието в отношенията между Калина Паскалева и Петя Буюклиева и да разберем дали устатото момиче ще продължи да ненавижда спасителката си.