Шавливият Константин не пропуснал да "уважи" и колежката си Пламена, която обаче искала нещо много повече!

Скандално разкритие за поредната връзка на Коцето излезе наяве с началото на Биг Брадър Ол Старс. Защото завоеванието на певеца е съквартирант в Къщата. Противно на очакванията обаче не е бръмчалката Калина Паскалева, а новата надежда на чалгата - Пламена. Да, Коцето и Пламена са имали връзка, макар че отношенията им трудно биха могли да се нарекат така.

Всичко започнало през 2009-та година, когато Пламена още се радвала на славата си от участието в "Мюзик Айдъл". Тя започнала да обикаля като певица из столични клубове и пиано барове като случайно се запознала и с Константин. Коцето тъкмо бил скъсал с Райна и се отдал на разгулен живот. Разбира се, нямало как да пропусне флиртуващата с него Пламена. Аферата им продължила по-малко от два месеца, като за разлика от Пламена, Коцето гледал на нея само като на креватна гимнастика.

[caption id="attachment_330603" align="alignright" width="300"]Коцето Пламена преследвала Коцето дълги години и вкарвала интриги между него и Надето[/caption]

"За Пламена обаче не беше така. Тя хлътна по Коцето и това беше единствената причина да зареже гаджето си Денислав, с което се събраха по време на формата. Тичаше след Константин като подивяла кучка, но той не й обърна повече внимание. Пламена обаче постъпи изключително гадно с жената на Коцето - Надя. Двамата тъкмо се бяха събрали, когато Пламена още влюбена и наранена от постъпката му, започна да праща анонимни съобщения на Надето и да подкокоросва свои приятелки да пускат лъжливи слухове, че певецът й изневерява", разказват близки до Пламена, категорични, че подлият й характер не се е променил с нищо оттогава насам.

Това е и причината настоящата вече съпруга на Коцето - Надя да не иска и да чуе за Пламена. Русокосата красавица отдавна е наясно с лъжите на псевдо чалгарката, бореща се за слава в Биг Брадър Ол Старс, но няма да забрави колко безсънни нощи и колко тежки скандали са имали тя и Коцето в началото на връзката си заради интригите и обсебеността на Пламена.