Емо Каменов се нахвърли в Къщата на Биг Брадър Ол Старс на Малък Тошко

Грамадата Емо Каменов обяви война на внука на Тодор Живков. Железният гард от Монтана се взриви, щом разбра, че Малък Тошко му е отнел титлата и се е превърнал в тотален любимец на публиката. Преди това първенец във всенародната обич беше татуирания охранител, който показа сърце и душа. Зрителите се разтопиха заради това, че той се грижи всеотдайно за болния си баща и че сърцето му кърви заради стара любов.

Но след снощните му вулгарни приказки, мечешки закачки с жените в къщата и нецензурния език, с които явно втрещи зрителите, изгуби приза, пише Пик.Затова Малък Тошко се превърна в безспорен фаворит на аудиторията, което вбеси окончателно Емо Каменов. Макар че снощи Тодор Славков беше неадекватно пиян и едвам стоеше на канапето, поддържан от железния Емо Каменов, за да не се строполи на земята. И ужаси Катето Евро, като си развя атрибутите на показ. Това не попречи обаче на публиката да му даде над петдесет процента „за”, с които го остави в играта.

[caption id="attachment_330617" align="alignright" width="300"]Емо Каменов обяви война на Малък Тоашко Емо Каменов обяви война на Малък Тоашко[/caption]

Заедно с него и Емо Каменов, нарочени за изгонване бяха още естрадната прима Петя Буюклиева, морския мачо Христо Трифонов и актьора Боби Турбото. Последният окончателно напусна играта заради отрицателния вот на фейсбукарите, припомни Kluiki.bg.

Но Емо Каменов не на шега се разсърди на Тошко и се закани да му спретне война. Никой не се усъмни в думите му, след като видяхме как нашарения бодигард бързо сменя емоциите си и умее страховито да заплашва всеки. Играчът от „Къртицата” плаши не само с огромния си ръст, но и с неадекватност, и арогантно-агресивно поведение. С това той плаши не само жените, но и мъжете в Къщата, които не смеят да му се противопоставят саркастичния и пиперлив език. Затова и заплахата, че ще се нахвърли да срази Малък Тошко заради вота на зрителите не на шега стресна съквартирантите.

Той даде заявка, че иска да победи и в това шоу, и ще направи всичко възможно това да се случи. Развилнелият се мачо се закани, че може да прави още по-голям цирк и сцени, но ще постигне целта си. И тя е да извоюва призовото място в шоуто на Биг Брадър Ол Старс. Какви ще ги върши тази вечер Емо Каменов в Къщата, престои да видим.