Жени Калканджиева с неочаквано разкритие! (подробности + окончателното й решение)

Жени Калканджиева с неочаквано разкритие! (подробности + окончателното й решение)
3.5 (70%) 4 votes

Жени Калканджиева разказа цялата истина за брака си с Тачо и направи категорично обещание пред всички!

Жени Калканджиева разкри цялата истина за брака си със Стефан Манов – Тачо и престоя им в Къщата на Вип Брадър, като накрая направи категорично обещание пред всички и сподели решението, което е взела.

Затрупана с въпроси относно връзката й с Тачо и изневярата му със Зорница Линдарева, а след това и с Антония Русева, Жени Калканджиева заяви, че всичко, което се е излъчило в ефир, е силно преувеличено. „Първо – Тачо може да се е държал неандерталски няколко пъти, но то е било под влияние на алкохола и аз винаги съм го поставяла на мястото му. Какво е излъчено – това е друг въпрос. Второ – почти всичките ни истински и романтични моменти в шоуто не са показани на зрителите. Толкова пъти той ми готвеше, изненадваше ме със закуска в леглото, рецитираше ми стихове дори, но това не е показано, защото сеирът е по-важен“, разкри Жени Калканджиева.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева дава последен шанс на Тачо

Що се отнася до Зорница Линдарева, шестата по хубост в света бе категорична, че забежката на Тачо с това момиче не е повлияло на брака им по никакъв начин. „Знаех още тогава, че вината за това негово кръшкане е и моя. Както и бях наясно, че Тачо няма дори минимални чувства към Зорница Линдарева. Затова бях склонна да го приема обратно и да се опитаме да загърбим случилото се. Вярно е, боли, когато ти изневерят, но при мен в този случай бе наранено повече женското его, отколкото душата ми“, признава Жени Калканджиева.

Има нещо повече обаче – хубавицата е взела твърдо решение след дълъг размисъл и е убедена, че ще спази това, което си е обащала, каквото и да й струва това. А именно – няма да търпи и ден повече Тачо да си разиграва коня и да се държи зле с нея, пък било то и за минута.

„При повторно нагрубяване, дори и да не е на публично място. Или при повторна изневяра от негова страна аз съм готова – имам най-добрия адвокат в страната и разводът ни буквално ще отвее главата на съпруга ми със скоростта, с която ще го получа. Много мислих и смело мога да кажа, че това е едно от най-важните решения, до които съм стигала в брака си“, твърди Жени Калканджиева.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар