Анелия е напълно съсипана след концерта си

Анелия претърпя пълен провал на третия си самостоятелен концерт в столичен мол. Една от най-вървежните певици на „Пайнтер” тотално се изложи в желанието си да се покаже „Феноменална”, с продуцирането на концерта си. Според злите езици певицата преживяла пълно фиаско и не само не успяла да запълни залата, но и получила пълното неодобрение на останалите си колежки от гилдията, пише в. „Всеки ден”.

Въпреки че е една от най-скъпоплатените певици на лекия жанр, Анелия успяла да продаде по-малко от четиристотин билета за концерта си. Феновете й били натикани в задните редове на залата, а предните били очистени за звездните й гости и нейните колежки от гилдията.

[caption id="attachment_330627" align="aligncenter" width="300"]Анелия не получи нужното от концерта си Анелия не получи нужното от концерта си[/caption]

Кои от тях от любопитство, кой от мерак да открие кусурите й, но сред гостите те били повече от останалите посетители.Въпреки че грандиозния спектакъл доби широка популярност и по всевъзможни начини бе рекламиран от медиите, това не донесе очаквания ефект. Слаба посещаемост и недобро представяне, около това се обединяват коментарите за концерта на Анелия. В добавка фалшиво пеене на моменти и не добра сценография бяха допълнителните щрихи, което белязаха третия самостоянтелен концерт на гласовитата брюнетка, твърдят много от зрителите, разбра и Kluiki.bg.

[caption id="attachment_330628" align="aligncenter" width="300"]Ивана не скри разочарованието си Ивана не скри разочарованието си[/caption]

Анелия в добавка получи и неласкави отзиви от колежите си. Донякъде тя самата си е виновна за това, шушукат злите езици. Анелия е известна с острия си език и чепатия си нрав, и отново успяла да се скара преди събитието с колежките си. Затова Мария и вечната й врагиня Емилия не уважили тържеството. Ивана пък не успя да скрие лошото си настроение дори и пред камерите на папараците.

[caption id="attachment_330629" align="aligncenter" width="300"]Есил Дюран също оплю концерта на Анелия Есил Дюран също оплю концерта на Анелия[/caption]

Според нея не било никак добре Анелия да измъкне тридесет бона от „Пайнер” за прищявката си и да покаже „колко е велика”, а после да не успее дори да си върне дори и направените разходи, споделила Ивана пред свои колежки.През зъби Галена също наплюла колежката си заради неуспешната й изява.

Есил Дюран също не спестила попържните. Елегантната поп дива казала пред дружки, че това е огромен провал, за който ще се говори с месеци и дори години. Тези думи стигнали до ушите на Анелия и тя се съсипала от злостните коментари.