Боби Турбото: Китаеца ще си плати за всичко!

Боби Турбото: Китаеца ще си плати за всичко!
5 (100%) 2 votes

Боби Турбото е бесен и разочарован от Ники Китаеца!

Боби Турбото не е очаквал, че лицемерието на Ники Китаеца ще стигне дотам. Факт е обаче, че бившият на Азис сериозно е разочаровал актьора, който се надява един ден да получи възмездие. Боби определи Ники като пич, но само след минути Гала му показа видео от Къщата, в което Китаеца очевидно за всички бълва лоши неща за Борислав Захариев. В Изповедалнята вчера в ефир бе показано как Китаеца определя Боби за фалшив и човек с неясна позиция, както и личност без самочувствие. Това тотално преобърнало мнението на Турбото за Ники, научи Kliuki.bg.

Боби Турбото бесен на Ники Китаеца

Боби Турбото бесен на Ники Китаеца

„Видяното при Гала ме шокира. Смятах Китаеца за пич. Въпреки миналото му с Азис, което изобщо не ме интересува, винаги съм го определял като стойностен човек. В един момент обаче виждам, че той зад гърба ми ме е злепоставял в ефир. Не съм човек, който ще отмъщава, но вярвам в правдата и съм сигурен, че Ники ще си плати за всичко един ден. Той се оказа голям двуличник.“ – споделил Боби Турбото със свои близки малко след участието си в „На кафе“ днес.

Ники Китаеца наистина показва два образа в общественото пространство. Единият е на човек, търсещ славата по лесния начин. Затова бяха явно и публичните му изяви с Азис и Евгени Минчев. Мнозина обаче не вярват, че всичко е било реклама, защото нямало как да живее с мъж 4 години само заради това. Маги Желязкова дори разкри в ефир, че Ники и Васко са изглеждали наистина влюбени.

Другият образ на Китаеца е този на мъжкаря, който говори истини. Тук обаче той се затруднява далеч повече, защото за човек, който 4 години е поддържал фалшива версия пред хората, е трудно да станеш изведнъж човек на честта. Именно това е подразнило Боби Турбото, но той се усети чак след напускането на Къщата.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар