Боби Турбото е бесен и разочарован от Ники Китаеца!

Боби Турбото не е очаквал, че лицемерието на Ники Китаеца ще стигне дотам. Факт е обаче, че бившият на Азис сериозно е разочаровал актьора, който се надява един ден да получи възмездие. Боби определи Ники като пич, но само след минути Гала му показа видео от Къщата, в което Китаеца очевидно за всички бълва лоши неща за Борислав Захариев. В Изповедалнята вчера в ефир бе показано как Китаеца определя Боби за фалшив и човек с неясна позиция, както и личност без самочувствие. Това тотално преобърнало мнението на Турбото за Ники, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_330632" align="alignright" width="300" class=" "]Боби Турбото бесен на Ники Китаеца Боби Турбото бесен на Ники Китаеца[/caption]

"Видяното при Гала ме шокира. Смятах Китаеца за пич. Въпреки миналото му с Азис, което изобщо не ме интересува, винаги съм го определял като стойностен човек. В един момент обаче виждам, че той зад гърба ми ме е злепоставял в ефир. Не съм човек, който ще отмъщава, но вярвам в правдата и съм сигурен, че Ники ще си плати за всичко един ден. Той се оказа голям двуличник." - споделил Боби Турбото със свои близки малко след участието си в "На кафе" днес.

Ники Китаеца наистина показва два образа в общественото пространство. Единият е на човек, търсещ славата по лесния начин. Затова бяха явно и публичните му изяви с Азис и Евгени Минчев. Мнозина обаче не вярват, че всичко е било реклама, защото нямало как да живее с мъж 4 години само заради това. Маги Желязкова дори разкри в ефир, че Ники и Васко са изглеждали наистина влюбени.

Другият образ на Китаеца е този на мъжкаря, който говори истини. Тук обаче той се затруднява далеч повече, защото за човек, който 4 години е поддържал фалшива версия пред хората, е трудно да станеш изведнъж човек на честта. Именно това е подразнило Боби Турбото, но той се усети чак след напускането на Къщата.