Андреа се подложила на жестока диета, заради която да влезе отново в подходящата форма за Кубрат Пулев!

Дълго време Андреа не припарваше до любимия си Кубрат Пулев, тъй като той се подготвяше за срещата си с Кличко. През този период обаче певицата се е потрудила да свали ненужните килограми от фигурата си, научи Kliuki.bg. Помним на какво приличаше по време на турнето на "Планета", когато сякаш именно тя изглеждаше като най-пищната изпълнителка.

Андреа е успяла да се възвърне към изящната си фигура през месец октомври, когато е свалила 7 кг. от теглото си. Това обаче е станало с цената на много жестока жертва. Диетата, която е пазила един месец, едва не я е съсипала. Става въпрос за прочутата "пет на два". В нея се яде нормално 5 дни поред, след което в два дни се пие само вода и нищо друго не влиза в стомаха.

[caption id="attachment_330640" align="alignright" width="300" class=" "]Андреа с поредна саможертва за Кубрат Пулев Андреа с поредна саможертва за Кубрат Пулев[/caption]

"Толкова трудно не ми е било досега. Ние (певиците) имаме обърнат режим. За нас нощта е ден и обратно. Така става още по-трудно да излизаш на участие, защото си станал от сън преди часове, а нямаш сили, понеже не си хапнал абсолютно нищо. Наистина ми беше тежко, но успях да издържа и сега съм щастлива." - споделя фолк дивата.

Андреа се е подложила на жестоката диета само заради Кубрат Пулев. Боксьорът не понасял закръглени жени и веднага му правело впечатление, ако дамата до него има някое килце в повече. Точно Кобрата е в основата на втория силикон, който Андреа си сложи преди година. Просто бившият европейски шампион много държал половинката му да е прелестна във всеки аспект.

Андреа е свалила 7 кг. така, което не изглежда толкова много за цял месец, но всъщност това й е свършило перфектна работа, защото от няколко седмици Кубрат Пулев може да се наслаждава на старата си половинка - онази с перфектното тяло.