Албена Вулева не пропуска да унижава Атанас Месечков!

Скандалната Албена Вулева очевидно е обявила война на Атанас Месечков. Журналистката на "Евроком" се чувства предадена от танцьора и използва всяка възможност да го унижава. Блондинката, завършила на пето място във "ВИП Брадър", дори си направи Фейсбук страница, където обижда на воля когото пожелае.

Днес обаче гаврата й с Месечков беше просто брутална. Албена Вулева публикува карикатура, на която тя е с Наско. Изречението, което е написала над нея обаче, предизвика фурор в социалната мрежа, забеляза Kliuki.bg. Там Албена разкрива, че танцьорът харесвал мъже. На самото изображение гаврата също присъства, тъй като Месечков е направен с дълъг нос, с което Албена намеква за лъжите му в Къщата, където твърдеше, че иска нормално семейство с жена.

[caption id="attachment_330644" align="alignright" width="300" class=" "]Албена Вулева предизвика фурор с жестока гавра спрямо Атанас Месечков Албена Вулева предизвика фурор с жестока гавра спрямо Атанас Месечков[/caption]

Албена Вулева започна да презира Атанас Месечков след края на "ВИП Брадър". В Къщата двамата бяха близки, но изненадващо или не, Наско започна жестока медийна кампания против репортерката, след като се прости с мястото си в шоуто. Той дори обясни, че вътре се е страхувал от жестоките реплики на Албена и майка й и затова се е съюзил с тях. След това обаче, явно успокоен, че не е бил унизен в ефир, Атанас показа истинското си лице.

Самата Албена Вулева остана силно наранена и разочарована от действията на Месечков, понеже в Къщата той с нищо не й загатна за истинските си чувства. Журналистката обаче не е от хората, които се оставят да бъдат нападани безнаказано и затова използва главно Фейсбук, за да унижава Наско. Едва ли танцьорът ще се трогне особено, но пък най-вероятно не му е приятно публично да го обявяват за такъв, за какъвто той много упорито отричаше, че е по време на "ВИП Брадър".

Вижте гаврата на Албена Вулева с Месечков, която предизвика фурор в мрежата!

Albena-Mesechkov