Софи Маринова се пробва да пробута версията за „едно бързо” след купон, но истината лъсна

Софи Маринова брани честта на любовника си с лъжлива версия за бременността си!

Най-любимото непораснало дете на чалгата се пробва да пробута неистина на заклетите си фенове. Почитателите (и роднините) простиха на Софи Маринова афера с женения Петър, дълга връзка със сина му Тачо, признания за аборти и какво ли още не. Певицата обаче ги излъга в прав текст относно самоличността на тайнствения й любим, който й направи дете, научи kliuki.bg.

Софи Маринова разказа една скандална история – гадже-играчка за една нощ, не искала да знае за бебето, гонела последния влак и т.н. Всичко обаче се оказа голямо „Тинтири-минтири”, твърдят от „Всеки ден”.

Певицата, която все още се съобразява как ще приеме щуротиите й многолюдната фамилия в Етрополе, просто крие много женен любовник. Въпросният господин, който я накара да размисли и да се реши на второ бебе, бил семеен, но делял постеля със Софи Маринова вече три години.

Това не бил заможен турчин, цигански бос или някой неизвестен баровец, а продуцентът на т.нар. „черни ангели” в чалгата. Крум Крумов, който направи мнозина цигани известни (и Азис, включително), отдавна направлява кариерата на Софи Маринова.

[caption id="attachment_330656" align="aligncenter" width="300"]Софи Маринова бременее от Крум Софи Маринова разправя врели-некипели за някакво момченце в задимена кръчма, но истината е доста по-близо![/caption]

Благодарение на него се провалиха двете й сватби с Дачо. В тази връзка дори Устата си направи гаргара по въпроса: „Как да се жениш ти дойде наум, без да питаш продуцента си Крум?!”, припомнят от HotArena.net.

В крайна сметка се оказа, че красавецът (както го описа Софи Маринова) тотално е завладял живота й. Тя обаче не се сърди. Отдавна търси някой, който да не ползва като аксесоар и да не храни цялата му рода. Крум е идеален за Софи Маринова, само да не беше толкова женен...