Красивата синоптичка Никол Станкулова е пазила нарочно това в тайна!

Най-красивото и едно от най-интелигентните лица на Нова телевизия - безспорно това е хубавата синоптичка Никол Станкулова. Момичето с кукленските букли омайва зрителите от екрана, но си спечели най-много фенове с участието си в предишен сезон на Вип Брадър. Там именно Никол доказа, че е нещо много повече от атрактивна визия и ангелско лице.

Животът и връзките на хубавата Никол са непрестанно в устите на медиите, както и фактът, че вече прехвърлила 26 години, тя продължава да живее с родителите си и не смята да напуска бащиния си дом. "Така ми харесва. Аз съм едно дете, егоист и при нашите се чувствам отлично. Въпреки че се издържам сама и то от години", неведнъж е заявявала Никол Станкулова, която говори открито по всички въпроси. Освен тези за връзките си и още един - тайната, която кой знае защо, винаги досега е крила.

[caption id="attachment_330667" align="alignright" width="300"]Никол Станкулова Никол Станкулова не искала и да чуе, че ще я бъркат с Николета Лозанова[/caption]

Оказа се, че това е не нещо друго, а самото й име - Никол. А истината е, че Никол всъщност се казва така едва от няколко години, тъй като рожденото й име е друго. Тя обаче решила да го смени официално, когато завършила гимназия. Защото не можела да понесе, че хората ще продължат да я наричат... Николета!

Да, Никол всъщност е родена и кръстена с името Николета. Нищо лошо, само дето синоптичката се ужасила от него, свързвайки го с нашумялата плеймейтка и нейна псевдо колежка Николета Лозанова. Точно това била и причината да хукне към съда, за да поиска смяната му.

"На Никол постоянно й се набиваха в очите статиите за Николета Лозанова и бе категорична, че не иска да гради кариерата си със същото име, за да не я свързват по никакъв начин с нея. Камо ли да я бъркат. За интелигентно и умно момиче като Никол това си е жива обида, напълно я разбираме, както и семейството й", разкриват близки приятели на хубавицата.

Самата Никол Станкулова толкова бързала със смяната, че дори не се замислила относно твърденията, че смяната на името повлиява върху съдбата на човек. А и по всичко дотук личи, че дори и да е повлияло, то това определено е било за добро. Да й върви по вода и занапред!