Емо Каменов отново успя да шашне всички, пълен е с изненади!

Железният мъжкар Емо Каменов взриви феновете си с невероятна новина - вдига сватба само след месец. Не, няма никаква лъжа или измама - съквартирантът в Биг Брадър Ол Старс ще надене брачния хомот малко след излизането си от Къщата, а избраницата му е невероятно красива варненка. Това разкри най-близкия приятел на Емо Каменов от детинство.

Оказва се, че Емо Каменов и изгората му живеели заедно от началото на годината, а самият той се решил и й предложил брак през лятото. Момичето приело с охота и сватбата била предвидена за есента, когато от Биг Брадър отправили покана за участие на мачото от Монтана. "Двамата седнаха и решиха, че е по-разумно да отложат сватбата за известно време, но пък за сметка на това да си осигурят допълнителни доходи. Хонорарът на Емил е 40 000, които заедно с парите от "Къртицата", ще им дойдат дюшеш", разказва приятелят на Емо Каменов.

[caption id="attachment_330681" align="alignright" width="300"]Емо Каменов Емо Каменов направил предложението си за брак още през лятото[/caption]

Що се отнася до половинката му, момичето действително било страхотно. Мацката събирара погледите не само с невероятната си визия, но и с интелект - нещо, което доста хора не очакват от Емил Каменов. Той обаче живеел и общувал коренно различно с хората в живота си, от начина, по който се представя на екран. И бил категоричен, че жена му ще е всичко друго, но не и елементарна простакеса.

"Емо е страшно влюбен. Вярно е, че преди време имаше сериозна връзка с друга жена, която много обичаше, но всичко отдавна е в миналото. Той обожава бъдещата си жена и това, че се закача със съквартирантките си в Къщата, е просто шега - той си е такъв, прави шоу, но нищо повече. А и като гледаме жените в предаването, неговата е същинска Анджелина Джоли в сравнение с тях", коментира източникът.

Годежът на Емо Каменов и любимата му отдавна вече бил факт, а сватбата им щяла да се състои в Монтана - бъдещата булка приела желанието на половинката си да му пристане, както подобава традицията.

Няма как да пропуснем да добавим, че красавицата е в студиото на Ники Кънчев на всеки лайф, откакто Емо Каменов е в Къщата, но все още не се е осмелила да се покаже пред камерите, тъй като публичността и клюките не й понасяли, съобщава агенция Пик.