Тодор Славков припадна в Къщата под ужасените погледи на съквартирантите!

След инцидента с Калина Паскалева, която преди ден едва не се удави в басейна в Къщата на Биг Брадър Ол Старс, заради сомнамбулизма си, днес съквартирантите бяха изправени на нокти отново. Тодор Славков неочаквано колабира пред очите на всички, а шокираният екип на предаването трескаво зазвъня на Спешна помощ за линейка.

Припадъкът на Тодор Славков бе върхът на абсурда, който характеризира този сезон на формата. Разбира се, не е нужно да уточняваме, че прилошаването и колапса на Тодор Славков се дължи на непрестанното му пиене - по-точно лочене на алкохол още от сутринта.

[caption id="attachment_330685" align="alignright" width="300"]Тодор Славков Тодор Славков ужаси всички като се свлече на пода[/caption]

Всички видяха как вчера Тодор Славков се подкара още от сутринта с бира, след което продължи с уиски, а в крайна сметка пресуши всичко, което му се мерна пред очите и съдържа в себе си спирт. Внукът на Тодор Живков се докара дотам, че ако дядо му можеше да го види, сигурно щеше стотици пъти да се обърне в гроба си. То не бяха глупости, то не беше опипване на Катето Евро, а кулминацията дойде с гащите, които Тодор Славков свали над 40 пъти, за да размаха жезъла си пред очите на абсолютно всички в Къщата.

Тодор Славков погълнал такова количество алкохол, че този път дори той не издържа и едва не умря. Потресените съквартиранти видели как Малък Тошко залита в посока към спалнята и фъфли, че му е много зле, когато изведнъж той пребледнял като платно и просто се свлякъл на пода. Паднал, преди някой да успее да притича до него и да го хване - така, както Влади Въргала направи със Зорница Линдарева месец по-рано във Вип Брадър.

Щом съзрели проснатия на пода Тодор Славков, всички се разпищяли, но от екипа вече били разбрали за инцидента от камерите. Моментално е извикана Спешно помощ, а пияният до козирката Малък Тошко едва се отървал. Лекарите констатирали силно алкохолно отравяне, което само една чаша повече и е можело да доведе дори до фатален изход.

С право Биг Брадър категорично забрани всякакъв алкохол оттук нататък в Къщата си, макар че и след инцидента Тодор Славков едва ли ще успее да преживее сухия режим. Съквартирантите дори се опасяват да не го пипне абстиненцията.