Мария Игнатова даде първото си толкова откровено интервю от дълго време насам!

Красивата чаровница Мария Игнатова даде първото си пространно и толкова откровено интервю от дълго време насам. Водещата на "Х Фактор" и "Господари на ефира" разказа пред списание "Стори" всичко за работата и личния си живот с Димитър Рачков. Мъжът, с когото тя живее от години и с когото медиите я разделят поне 3 пъти седмично - "за късмет".

"Вече толкова свикнахме, а също и познатите ни, че вече дори не ни се обаждат. Преди време звъняха на пожар с въпроса: "Ама верно ли?!", "Защо направихте тази глупост?!", а към днешна дата просто се смеят. Ние с Митко също се смеем. И през ум не ми е минавало да се разделя с този човек. Годините, в които сме заедно, за мен са нещо невероятно. Двамата с него сме много повече от мъж и жена, от приятели, че и от брат и сестра дори. Той е всичко за мен", признава с ръка на сърцето чаровната Мария Игнатова, но разкрива и най-голямата си болка.

[caption id="attachment_330690" align="alignright" width="300"]Мария Игнатова Мария Игнатова призна, че я боли за това, че няма достатъчно време за сина си[/caption]

Заради работата и многобройните ангажименти, тя редовно нямала време да бъде до сина си Виктор и момченцето прекарвало доста дни и часове с баща си Петко Димитров. Там Виктор си играел на воля с любимото си братче - бебето Доминик, а мащехата му Яна Акимова се грижела и за двамата.

"Понякога ми става много мъчно, защото Яна ми изпраща снимки, на които Виктор и Доминик са заедно, а аз осъзнавам, че съм пропуснала тези мигове и единственото, което ми остава, е да се радвам на една фотография. Но знам, че Виктор ме разбира", споделя Мария Игнатова.

А после разкрива и, че Виктор не спира да настоява майка му да спази обещанието, което му е дала още преди няколко години - а именно да му роди още едно братче, този път от Димитър Рачков. Самата Мария Игнатова е категорична, че много иска точно Димитър Рачков да бъде татко на детето й и затова признава, че иска да забременее.

"Може би просто трябва да се оставиш и това да се случи. Вече видяхме, че със сметки и планове нищо не става - работата винаги те отвява нанякъде и времето отлита. Трябва да не мислим за нищо и да оставим то да се случи само", усмихва се прекрасната Мария Игнатова.