Мирян Костадинов стои в шоуто заради финансова подкрепа

Източник, пожелал да остане в анонимност, разкри за Kliuki.bg интересни факти относно участието на Мирян Костадинов в музикалното риалити шоу X Factor. Той твърди, че севлиевският младеж присъства на живите концерти благодарение на финансова подкрепа, идваща от завода от санитарна керамика и арматура "Идеал Стандарт - Видима". Заводът бил със завидни финансови средства и навсякъде по него били разлепени плакати в подкрепа на Мирян. Предполага се, че близък на момчето заема висока длъжност в него.

[caption id="attachment_330692" align="alignright" width="300" class=" "]Мирян Костадинов се оказа "поставено" лице в X Factor Мирян Костадинов се оказа "поставено" лице в X Factor[/caption]

Именно парите, които Маги Халваджиян е получил "под масата", са причината за връщането на Мирян Костадинов в предаването. Продуцентът е получил една доста прилична сума, а това, че се събраха около 9 хил. почитатели на Мирян във Фейсбук, е дошло като неочакван бонус за Маги. Той използва именно страницата в подкрепа на момчето като довод за връщането му в шоуто, но истината е по-различна.

Скандалите в X Factor следват един по един. Първоначално много хора харесваха Мирян Костадинов, но в последствие се оказа, че 21-годишният младеж не е чак толкова талантлив вокално, което обърна доста от феновете срещу него. В момента даже Мирян е обвиняван от мнозина за всеки отпаднал от шоуто, тъй като до момента почти всички, които напуснаха, бяха по-талантливи от него.

Най-големият скандал се разрази преди дни, когато детето-чудо в това шоу - Кристина Дончева, отпадна по нелеп начин. Тогава също в мрежата бе направена страница за нейното връщане, в която членуват доста хора, но връщането й е невъзможно, защото нямало кой да плати за нея, разкрива още източникът ни.

Факт е, че Мирян Костадинов раздели феновете на X Factor на две. Едните - съставени предимно от тийнейджърки, го обожават, а други - които залагат най-вече на певческите данни, го ненавиждат. В шоуто обаче явно всичко зависи само от парите и няма значение кой колко може.