Петя Буюклиева буквално изтрещя

Естрадната прима Петя Буюклиева се развихри в Къщата на Биг Брадър Ол Страс и то не на шета. Досега русокосата изпълнителка на вечния си хит „Жена на всички времена” спазваше някакъв толеранс и поведение, като се стремеше донякъде да тушира и собствената си ескспанзивност. Но Големия брат отново намери начин да провокира, като жестоко изпокара съквартирантите.

След пиянските изцепки на Малък Тошко и кощунственото му поведение, лагерите се разделиха на две. Припомняме, че Татовия внук провали мисията на Биг Брадър, като трябваше в един отбор с Катето Евро да брои на телевизионен екран колко пъти излиза логото на реалите формата. Неадекватен от денонощното си наливане, той не спря да обарва и подскача около актрисата в стаята, която така и не успя заради него да завърши задачата.

[caption id="attachment_330699" align="alignright" width="300"]Петя Буюклиева започна война срещу всички Петя Буюклиева започна война срещу всички[/caption]

Катето Евро, възмутена от неприличното поведение на Тодор Славков и шокирана от това, че пред всички той най-малко 40 пъти си събу гащите и си показа „жезъла” му заяви, че повече не й е приятел.

Нито вътре, нито извън Къщата, категорично отсече докараната до нервен срив актриса. Всички, които се възмутиха от поведението на Малък Тошко се обединиха около Катето Евро. Поморийският мачо Христо Трифонов обаче го защити и мъжете пък се коалираха с тях. Но певицата Петя Буюклиева заформи собствена, свирепа война срещу всички.Естрадната прима показа, че е капризна, с лабилна нервна система и докачлива, както и доста самовлюбена.

Тя из бесня обаче, след като продуцентите дадоха възможност на някои от съквартирантите да се оттеглят от общата спалня в бутиковата. Тя бе на бившото Политбюро от предишния сезон на ВИП Брадър. Първи от шанса се възползваха Катето Евро и Калина Паскалева. Двете се мотивираха, че Тодор Славков непрекъснато ги тормози, опипва, смущава и не им дава покой.

Петя Буюклиева обаче бясно отсече, че спалнята й се пада по право, защото не може да спи от хъркането на мъжете. Тя се закани да не отстъпи без бой възможността да се възползва от шармантната придобивка. Какви изненади ни очакват, ще има ли женски бой, ще видим тази вечер в шоуто.