Славена Вътова е вдигнала мерника на синоптичката Никол! Тя е възмутена от нелепите думи на блондинката в ефира на Нова ТВ!

Конфликт между красавиците Славена Вътова и Никол Станкулова е избухнал сензационно, научи Kliuki.bg. Причина за него е едно изречение, което синоптичката изтърва в студиото на "Биг Брадър" преди два дни. Тогава Никол, може би неволно, унизи голяма част от българския народ, коментирайки Емил Каменов.

"Всички ние живеем в София, но истината е, че в провинцията има много хора като него (Каменов)." - бяха думите на Никол в понеделник.

[caption id="attachment_330704" align="alignright" width="300" class=" "]Славена Вътова е бясна на синоптичката Никол Славена Вътова е бясна на синоптичката Никол[/caption]

Още тогава Славена Вътова реагира светкавично, заявявайки че в провинцията има много стойностни и интелигентни хора. Като всеки човек от зодия Овен обаче, и Славена е доста злопаметна и не е подминала леко репликата на Станкулова. Самата Мис България 2006 се е засегнала доста от думите на синоптичката, тъй като е родом от град Шумен. Никол обаче е софиянка и явно смята всички други за втора категория.

"Тая на каква ми се прави? Много голямо самочувствие взе да изкарва. До вчера я бъркаха коя точно е, а сега взела да се има за голямата работа. Навсякъде има интелигентни хора и такива, които не са. Градът няма нищо общо." - беснеела Славена Вътова пред приятелки.

Трябва да се уточни, че самата Никол не успя да защити изказването си в ефир, тъй като то действително бе нелепо, а и показа доста ограничено мислене. Славена я постави на мястото й още тогава, но 25-годишната красавица не забравя лесно. За тежкия й характер се говори много отдавна и той си пролича добре в живите предавания на "Биг Брадър".

От друга страна Никол също не си поплюва и ако чуе лично нещо подобно от Славена, със сигурност скандалът ще избухне, въпреки че двете се виждат два пъти седмично в Нова ТВ.