Саня Армутлиева призна, че Кристина Дончева заслужаваше да стане шампион на X Factor!

Минаха дни откакто Кристина Дончева напусна X Factor, но раздорите продължават. Истината е, че Саня Армутлиева се чувства ужасно след отпадането на детето-чудо. Тя винаги е смятала, че Кристина ще стигне до финала, но определя случилото се като "грешен" вот на зрителя.

"Много ми е мъчно за Кристина. Това момиче имаше адския потенциал да достигне финала и дори да го спечели. Харесах я още на кастинга и тайничко си мечтаех да й бъда ментор. Случи се, тя попадна под моето крило и това ме зарадва много. Тя е истинска стихия и трябваше да продължи в шоуто, но отпадането й стана по правилата, затова нямате право да негодувате." - разказа Саня Армутлиева пред Kliuki.bg.

[caption id="attachment_330710" align="alignright" width="300" class=" "]На Саня Армутлиева й е мъчно за Кристина Дончева На Саня Армутлиева й е мъчно за Кристина Дончева[/caption]

Това, което остава неразбрано обаче, е как всички останали ментори, с изключение на този на Траян, не се застъпиха за Кристина Дончева, виждайки че тя е най-големият талант в предаването. Саня отказа коментар защо Велизар Соколов - Заки буквалмно прецака Кристина с гласа си за Траян Костов.

Както писахме, не само на Саня Армутлиева й е мъчно от края на Кристина в X Factor. Музикалният продуцент Дони е бесен и дори потърси сметка от Магърдич Халваджиян. Добрин Векилов е един от най-големите фенове на Дончева и не го крие. Още на кастинга той определи момичето като човек, целунат от Господ. За жалост обаче, той няма думата при елиминациите.

Действително шокът от елиминирането на Кристина Дончева беше огромен и все още мнозина не могат изобщо да осъзнаят как така точно тя отпадна от шоуто. Дали наистина е било по правилата, може би само семейство Халваджиян знае, но е факт, че X Factor изгуби.

А сега се насладете на една от импровизациите на Кристина Дончева, която попадна в интернет пространството!