Боби Турбото призна, че нещо се случва между Калина Паскалева и Ники Китаеца!

Истината за снощните сензационни разкрития на Калина спрямо Китаеца бе разкрита от Боби Турбото в "На кафе". Това е неговата гледна точка, но актьорът не е човек, който обича да лъже, за да плете интриги. Борислав Захариев смята, че Ники е увлечен по скандалната журналистка, но по-скоро като част от стратегията му да си изчисти името и да докаже, че е нормален мъж.

[caption id="attachment_330750" align="alignright" width="300" class=" "]Боби Турбото хвърли бомбата за Калина и Китаеца Боби Турбото хвърли бомбата за Калина и Китаеца[/caption]

Боби Турбото обаче хвърли бомбата, която показва истинската същност на Китаеца. Оказва се, че жената на Ники - Виолета, е близка приятелка на Калина. Затова има два варианта. Единият е често срещан в живота, а именно залитане на мъжа по приятелка на съпругата му. Другият обаче изглежда малко по-вероятен, предвид факта, че действието се развива в телевизионния ефир. Подозренията на мнозина са, че Вили и Ники са се уговорили да чистят имидж чрез приятелката си Калина. Очевидно обаче не са й казали на нея за това, тъй като репортерката видимо се дразни и дори снощи номинира бившия на Азис.

Боби Турбото си преобърна напълно мнението за Ники Китаеца след излизането си от Къщата. Той дори го спомена в ефир. Актьорът се е разочаровал много от Ники, виждайки колко двуличен е всъщност. Вътре е успял да го заблуди, но в момента Борислав счита Китаеца за абсолютен и много изпечен лъжец.

Самият Ники има стратегия за спечелване на "Биг Брадър Ол Старс", но засега тя не е чак толкова успешна. Въпреки че умело се измъква от място в елиминациите, всеобщото мнение за Ники не е много добро и е малко вероятно той да спечели най-голям брой фенове. Дори снощи Никол Станкулова заяви, че Китаеца няма място на финала и трябва да отпадне преди това. Боби Турбото категорично се съгласи с нея.