Софи Маринова може да не е бременна, след като разкри подрбоности около своето евентуално състояние!

Думите на Софи Маринова в "Зад кулисите", излъчвано по Фен ТВ, поставиха сериозна въпросителна относно това дали наистина е бременна ромската певица. Софка разкри в ефир, че не е посещавала нито веднъж лекар, а се е подложила на домашен тест за бременност, който показал, че чака бебе, видя Kliuki.bg. Всъщност обаче е известно, че тези тестове не дават 100-процентова достоверност. Въпреки това, циганката е убедена, че е беременна, дори обяви, че е в първия месец.

[caption id="attachment_330754" align="alignright" width="300" class=" "]Софи Маринова може изобщо да не е бременна Софи Маринова може изобщо да не е бременна[/caption]

Обикновено жените усещат далеч по-късно своята бременност, а Софи Маринова вече знае само няколко седмици след зачеването. Освен това тя разкри още, че не се чувства по никакъв начин различно, изобщо не й се гади и има обикновения за себе си апетит. Като прибавим и това, че не е ходила на лекар, много е възможно бебето на Маринова да се окаже мираж.

Дали самата певица лъже или просто се е заблудила, не е ясно. Съществува вариант историята с бременността й да е скалъпена от нея, за да накара приятелят си да напусне жена си. Както писахме вчера, Софи Маринова има възлюбен от 3 години, но той е обвързан. Затова тя излъга, че случаен мъж от дискотека я е дарил с нова рожба.

След като ромката лъже за зачеването, нищо чудно да лъже и за цялата бременност. В днешно време малко са жените, които си позволяват да обявят, че носят бебе в утробата си, без да се консултират с медицинско лице. Домашните тестове не са никак сигурни.

Ако все пак Софи Маринова наистина се окаже бременна, което ще стане ясно чак след посещение при лекар, то тя се зарича да не напълнява драстично, както е било с Лоренцо, когато е качила близо 30 кг.