Елена Кучкова не може да скрие, че е силно наранена от отношението на бъдещите си свекъри!

Плеймейтката Елена Кучкова получи болезнен удар, който я срина. Русокосата Бонбони от Вип Брадър бе наранена от хора, от които най-малко очакваше, а именно родителите на приятеля й - мистериозния политик, с чиято любов Елена Кучкова се фука от доста време насам.

Ясно е, че човекът е разведен официално и в случая Елена Кучкова не играе ролята на любовница и крадла на чужди съпрузи. Оказа се обаче, че тя отдавна запознала близките си със своя любим, докато той така и не направил същото. Защо - ами защото родителите му не искали и да чуват за "празноглавката", както сами я нарекли. Това разкриха близки познати на Елена Кучкова, пред които тя все по-често се жалвала от лошото отношение към нея, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_330759" align="alignright" width="300"]Елена Кучкова Елена Кучкова ще има да бере много ядове с бъдещите свекъри[/caption]

"Майката и бабата на Елена много харесват гаджето й и се държат отлично с него. Самата тя вече няколко пъти го е водила на гости при семейството си и доскоро се чудеше защо той все отлага да я представи на домашните си. Накрая се наложи той да й признае всичко, тъй като Елена не спря да настоява. Човекът се извини, но всъщност той не е виновен, че родителите му не искат да виждат приятелката му и не я харесват", коментират от обкръжението на Елена Кучкова.

От своя страна плеймейтката първоначално се вбесила от това, че бъдещите й свекъри я считат за недостойна да бъде официална съпруга на сина им, след което в нея останала само болката и обидата. Най-категорична в оценката си за Елена Кучкова била майката на благоверния й, която не криела симпатиите си към своята бивша вече снаха. И макар да знаела, че Елена Кучкова няма нищо общо с развода на сина й, отказвала да я приеме в къщата си.

"Ако нещата продължат в същия дух, но в един момент непременно ще се създаде конфликт между Елена и приятеля й. Семейството играе важна роля в живота му и подобни дрязги и конфликти няма начин да не рефлектират върху връзката им. Ще бъде жалко обаче, защото Ели наистина е много влюбена", твърдят приятели на изкусителката Елена Кучкова.