Петя Буюклиева се оказа най-дразнещият съквартирант

Естрадната прима Петя Буюклиева получи пет „да”, за да бъде изгонена от къщата на Биг Брадър Ол Старс в понеделник. Петима от играчите й посочиха вратата, но с доста лицемерни доводи. Най-откровена беше отявлената й врагиня изкусителката Калина, която се аргументира за избора, че певицата е лицемерна, не дава право на младите, не им помага и прекалено говори за себе си, започвайки изречението винаги с „Аз”.

По-младото попълнение на поп фолка Пламена също показа вратата на Петя Буюклиева. Тя заяви, че се е учила от нея на пеене, но в момента Петя с непрекъснатото говорене все за себе си й е омръзнала. Грамадата Емо Каменов пък пожела да я изгонят, защото не била достатъчно дейна в кухнята и проявявала вял интерес към манджи и домакински задължения, пише в. „Всеки ден”.

[caption id="attachment_330779" align="alignright" width="300"]Петя Буюклиева получи пет "да" за изгонване Петя Буюклиева получи пет "да" за изгонване[/caption]

Татуираният мъжага се оказа първият номиниран заради провала си като капитан. Той беше водач на сините в игра на Биг Брадър, но самоволно се отказа от борбата заради несериозното отношение на съотборника си Малък Тошко. Монтанският гард се превърна в черната овца, въпреки че Големия брат му даде втори шанс да се пребори срещу противниковия капитан-поморийския мачо Христо Трифонов, той се провали. Това бе унищожителен удар върху огромното му его и тази вечер Домсъвета очаква огромни поразии заради наранената му мъжка чест, дочу Kluiuki.bg.

Пламена, Калина са също в графата – готови за изгонване. Петя Буюклиева въпреки че ги предложи за изгонване, не успя да скрие, че ги харесва много. С неподражаемо лицемерие! Малък Тошко пък шантаво номинира двете, защото не пожелали да си разменят ласки с него в леглото. Това по-скоро предизвика взрив от смях, отколкото неприязън. Той се показа истински приятел на Петя Буюклиева, която преди това му показа скритата от съквартирантите бутилка уиски. Ники Китаеца също бе посочен изненадващо от Калина за аут от къщата, защото покрай бившото гадже на Азис тя се чувствала напрегната, некомфортно, заради свалката му към нея.

Въпреки че Христо Трифонов получи имунитет като победител в една от игрите на Биг Брадър Ол Старс, по-късно Големия брат му я отне, както и на спасената от него Катето Евро. Но и това не попречи двамата да са сигурни полуфиналисти плюс Ники Китаеца. Провокираният горещ мерак на Китаеца към Калина коментаторите отчетоха като поредния пиар, който Ники си направи, за да се промъкне към върха. Дали обаче и този път Петя Буюклиева ще бъде спасена от всенародната обич, както се случи досега е рано да се каже, но в деня на реванша истината ще блесне.