Разводът между Жени и Тачо съсипа детето им! (още разкрития + реалната причина)

Разводът между Жени и Тачо съсипа детето им! (още разкрития + реалната причина)
4.7 (93.33%) 6 votes

Жени Калканджиева и Тачо са в процес на окончателен развод! Това обаче сломи сина им!

Шестата по хубост в света Жени Калканджиева взе окончателно решение и сложи край на брака си със Стефан Манов – Тачо. През годините Жени тръгваше към тази последна стъпка на няколко пъти, но винаги отстъпваше и даваше последен шанс на Тачо, както направи след изнивярата му със Зорница Линдарева и последвалата афера с модела Антония Русева.

Жени Калканджиева даде шанс на Тачо и след публичния резил, обиди и срам, на който той я подлагаше системно в Къщата на Вип Брадър пред очите на цяла България. Това обаче свърши категорично и завинаги, а бракът на Жени Калканджиева и Тачо скоро ще остане в историята. Източници разкриха, че красавицата вече се е срещала два пъти с бракоразводния си адвокат и делото е задействано.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева е по-категорична от всякога, развежда се!

Този, който остана като гръмнат от решението на Жени Калканджиева обаче, е самият й съпруг. Благоверният Тачо първоначално не вярвал на думите на жена си, но към днешна дата е изпаднал в шок.

„Не можеше и да си помисли такова нещо. Къде ти – Тачо е свикнал Жени винаги да му прощава и това датираше от години. Той обаче прекали – едва излязоха от шоуто, а той вместо да я хване и да я заведе някъде на почивка, или просто да останат само двамата и да се нарадват един на друг, Тачо скъса синджира и хукна като умопобъркан по кръчми с приятели. А на Жени отново нула внимание. Ще извинява, но това е жена с класа, а не Зорница Линдарева“, разказват близки до семейството на Жени Калканджиева и Тачо.

С цялата си наглост обаче, Тачо се изхитрил и опитал да си върне Жени чрез детето. Както всяко друго дете, така и синът на Жени и Тачо – Георги не иска да вижда родителите си разделени и преживявал много тежко факта, че двамата не са заедно. Когато му обяснявали, че мама и татко го обичат и ще бъдат постоянно с него, но по отделно, детето плачело и не искало да повярва.

„Това е последният коз на Тачо, за да съхрани брака си – малкият му син. Но доколкото познаваме Жени Калканджиева, от този момент нататък по-скоро свинка на джамия ще се качи, отколкото тя да промени решението си“, убедени са източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Разводът между Жени и Тачо съсипа детето им! (още разкрития + реалната причина)”

  1. Vili Karcheva

    Дек. 04. 2014

    nnn

  2. Име (задължително)

    Дек. 06. 2014

    kraino vreme e jeni da razkara toz pundu ot jivota si

Добавете коментар