Зорница Линдарева сама призна същността си (интригантка и доносница номер 1)

Зорница Линдарева сама призна същността си (интригантка и доносница номер 1)
4.5 (90%) 4 votes

Зорница Линдарева вече даже не крие каква всъщност е, а именно човек, който плете интриги и злослови за другите!

Същността на Зорница Линдарева не стана много ясна по време на „ВИП Брадър“. Едни я смятаха за нежно и неспособно да общува момиче. Други я определяха за безкрайно объркана жена. А някои я считаха просто за интригантка и доносница. Именно тези третите прозряха истината най-добре. Самата Зори си призна пред Милен Цветков, че нарочно е правела интриги в Къщата и е шушнала на ухо приказки по адрес на съквартиранти.

Зорница Линдарева май е най-добра в интригите

Зорница Линдарева май е най-добра в интригите

„Аз използвах пасивна агресия, най-вече на психическа основа. Нарочно ги изнервях. Отивах при някого и му подшушвах нещо за другиго. Така се заплиташе интрига. В крайна сметка затова бяхме в тази къща. Ненавиждах хората, които непрестанно спяха. Трябваше да се прави нещо, това е шоу.“ – смята Зорница Линдарева.

Очевидно обаче хубавицата не е наясно, че съществуват и други начини да привлечеш вниманието на зрителите. Не е задължително да си в центъра на интригите, но явно Зори е на друго мнение. И шестимата финалисти вдигаха скандали, но не плетяха интриги. Бившата на Тачо обаче може би друг начин за действие в риалитито така и не е открила.

Kliuki.bg припомня, че Зорница Линдарева бе номинирана от доста съквартиранти заради подклаждане на интриги, което доказва думите й. За Зори това може би е било само една игра, но поведението й често злепоставяше други хора. Тя дори понякога си служеше с откровени лъжи.

„ВИП Брадър“ е променил Зорница в положителна насока, твърди самата тя. Линдарева е преоткрила себе си и е изменила леко своя мироглед. Тя обаче все още е привърженичка на отворените взаимоотношения, в които другият човек има пълна свобода, както и ти. Затова манекенката продължава да не се чувства виновна за срива между Жени и Тачо.


Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Зорница Линдарева сама призна същността си (интригантка и доносница номер 1)”

 1. 123

  Дек. 05. 2014

  sega li razbrahte kakuv bokluk e selqnkata zorka?

 2. аман

  Дек. 05. 2014

  парцальока обикаля телевизиите за да внуши на хората, че са прости, защото не разбират и тя трябва да обясни каква е……….. е всички в бг знаят вече…

 3. djeki

  Дек. 06. 2014

  bokluk

Добавете коментар