Азис продължава да бъде бесен на своя бивш съпруг, той се чувства злепоставен!

Азис не може да повярва какви ги говори Ники Китаеца в Къщата на риалити предаването "Биг Брадър Ол Старс". Певецът е потресен от поведението на бившия си и е бесен, че той отрича всичко помежду им, научи Kliuki.bg. Според изпълнителя на "Обичам те", техният брак е бил напълно реален и консумацията е била част от него.

"Как може да приказва такива неща? Разделихме се като приятели, но определено не сме били само това. Шокиран съм от това, което виждам по телевизията." - споделял Азис пред всеки по-близък човек.

[caption id="attachment_330791" align="alignright" width="300" class=" "]Азис е сериозно бесен на Ники Китаеца Азис е сериозно бесен на Ники Китаеца[/caption]

Азис е потресен и от думите при ухажването, което Китаеца демонстрира към Калина Паскалева. Той счита, че изобщо няма никакво привличане към нея, а се опитва да спечели шоуто чрез влизането си в някакъв любовен сюжет.

"Не вярвайте за нищо на Ники! Той явно е човек, който не се спира пред абсолютно нищо. Не съм го познавал. Не вярвах, че така ще заличи целия ни брак. Толкова много се е вманиачил да се прави на мъжкар, че става смешен. Къде е Калина, къде е той... Никога няма да го погледне такава жена. Той е мъж за мъжете." - твърдял Азис пред приятелите си.

За лъжите на Ники Китаеца се говори още от изповедта му в телевизионния ефир - че той и Васко са били приятели, представящи се за двойка. Както ви информирахме наскоро, самият Азис е предупредил Николай да не говори нищо за техните отношения, но Китаеца не спази думата си. Това значи, че може да се очаква отмъщение от страна на певеца, поне заканите му са такива.

Ники обаче наистина не се спира пред никого в името на своя имидж. Има слухове, че жена му Виолета също участва в този му план и двамата задружно се борят да благото на името му, както и за голямата награда в шоуто.