Трагедия: Тежка новина съсипа Катето Евро в Къщата!

Трагедия: Тежка новина съсипа Катето Евро в Къщата!
4.8 (95%) 8 votes

Катето Евро е сломена и отчаяна от това, което научи!

Лъчезарната актриса Катерина Евро е съсипана тотално и затова изглежда все по-тъжна в Къщата на Биг Брадър Ол Старс. А причината е повече от трагична – тя научи, че родният й брат Петър е убил човек само два дни, преди тя да прекрачи прага на Къщата. 55-годишният Петър, който лежа в затвора преди време за отношения с млади момчета, блъснал човек на улицата и го убил на място.

Инцидентът се разиграл на кръстовището на бул. „Пенчо Славейков“ и „Витоша“, когато Петър правил ляв завой от бул. „България“, а 74-годишният пешеходец Стоян Харалампиев пресякъл неправомерно и не на пешеходната пътека. Човекът явно бързал да хване трамвая и не видял автомобила на Петър – той пък от своя страна също не забелязал пешеходеца. Трагедията бе отразена в медиите ден след това, но тогава от МВР не съобщиха имената на убития и шофьора.

Катето Евро

Катето Евро научи, че брат й е убил човек и това я съсипа

Катето Евро бе затворена в хотел преди деня на влизането си в Къщата, затова нямало как да бъде до брат си в момента на злополуката. В телефонен разговор обаче тя е уведомена за случилото се, тъй като ситуацията наистина е извънредна. Новината буквално съсипа актрисата, която неведнъж е признавала колко близка е с брат си, въпреки всички неща, които той е направил през живота си.

Тежката новина помрачи щастието на Катето Евро от това, че след няколко месеца й предстои да стане баба. Синът й Сашо Кадиев очаква първото си дете, а майка му тръпне от радост и гордост. Вестта за брат й и заплахата да прекара дълги години в затвора, макар че не е употребил алкохол по време на катастрофата обаче разстроиха силно Катето Евро.

Сега тя се чувства двойно по-зле, тъй като няма как да се чуе или да се види с Петър, за да му окаже поне морална подкрепа в трудния момент. Единствената мисъл, която донякъде я утешавала е, че остава само седмица до излизането й от Къщата и ще може отново да се върне при семейството си.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Трагедия: Тежка новина съсипа Катето Евро в Къщата!”

  1. Ваня

    Дек. 05. 2014

    Айдее,поредната манипулация!не мога да съжалявам една парцалеса,която ни я пробутвате за нещо стойностно!

  2. дедо

    Дек. 05. 2014

    Проста като цървул!

Добавете коментар