Десислава втрещи всички с "багажник" досущ като този на Ивана!

Какво се случва с Десислава - този въпрос си задават многобройните фенове на певицата и ментор в "Гласът на България", когато видяха, че любимката им гони по размери гранд дамата на чалгата Ивана. И човек с проблеми със зрението няма как да не забележи удивителната прилика между "багажниците" на двете изпълнителки.

От миньончето с ангелски глас Десислава вече няма и помен, пише Хотарена.нет. А причината се оказа доста по-прозаична от очакваното. За щастие, Десислава няма хормонални проблеми, нито пък алергия към ботокс или силикон, от каквито се оплаква Ивана години наред.

[caption id="attachment_330800" align="alignright" width="300"]Десислава Невероятно, но факт - Десислава здраво се ояде[/caption]

Просто Десислава е зарязала изцяло фитнеса от няколко месеца заради множеството си ангажименти и най-вече заради натоварения график за снимките на "Гласът на България". Вместо да спортува и да внимава с какво се храни, Десислава тотално се отпуснала и се храни предимно със сандвичи, пици и хамбургери около района на НДК. А това, както се вижда отлично на снимките, й е изиграло твърде лоша шега.

"Стига бе! Какво прави Десислава?! Тази жена огледало няма ли?! Ако продължава така, то до края на "Гласът на България" Ивана вече ще минава за фиданка покрай нея. Да вземе да се стегне, то не може така", са част от многобройните коментари под различни снимки на Десислава от последните седмици.

Близки до певицата разкриха, че само в рамките на два месеца Десислава е увеличила с цели два номера размера на дрехите си, но очевидно това не я безспокои на този етап. Фитнес маниаци обаче коментират, че Десислава вече не е на 20 години и затова отслабването й ще става много по-трудно ако не се вземе в ръце още отсега.

[caption id="attachment_330801" align="aligncenter" width="300"]Десислава качи не само в задницата, а и в ръцете Десислава качи не само в задницата, а и в ръцете[/caption] [caption id="attachment_330802" align="aligncenter" width="290"]Всичко е съвсем нагледно Всичко е съвсем нагледно[/caption]

"Колкото повече време минава и тя не взима мерки, толкова повече усилия ще й костват после, за да се върне отново в прилична форма. Като малък или по-млад човек отслабва бързо, но с всяка година този процес става все по-бавен и трудоемък", категорични са експерти по здравословното хранене и спорта.

[caption id="attachment_330803" align="aligncenter" width="225"]Десислава се нуждае от спешна диета Десислава се нуждае от спешна диета[/caption]

Вижте снимките на Десислава и преценете сами. Макар че на някои пък може тя да им харесва повече пищна, отколкото слаба - защо пък не?!