Албена Вулева изригна със скандално разкритие за мъжа на Венета Райкова!

Албена Вулева изригна със скандално разкритие за мъжа на Венета Райкова!
4.7 (94.29%) 7 votes

Устатата Албена Вулева успя да разплаче водещата на „Горещо“ и да затвори „голямата й уста“!

Албена Вулева си е Албена Вулева и няма аналог – това доказа за пореден път самата тя, когато в свое открито интервю за Лайфстайл.бг отново добре нареди бившите си съквартиранти от Вип Брадър, както и своята врагиня номер едно – Венета Райкова.

Водещата на погребаното вече предаване „Горещо“ и на „Голямата уста“ взе, че затвори „голямата си уста“ и онемя пред истините, които чу за себе си и семейството си от Албена Вулева. А именно – Вулева толкова добре обрисува картинката на кариерата и брака на Венета Райкова, че блондинката със сигурност се е разплакала. От яд, разбира се, никой не твърди друго…

Албена Вулева

Албена Вулева затвори устата на „голямата уста“

Албена Вулева тотално срина Венета Райкова заявявайки, че водещата от Попово не е постигнала нищо за 20-те си години пребиваване в столицата и съответно в национален ефир. „Освен с детинщини и махленски клюки, с какво друго е блеснала Венета Райкова и какво друго е способна да сътвори?! Ами ще ви кажа – едно голямо нищо“, разбъбри се Албена Вулева, след което тотално срина Венета Райкова с истината за прехваления й съпруг Тишо.

„Кой точно е Тишо, че Венета се скъсва да се пъчи с него?! Нали уж е известна, а погледнете за кого се омъжи, милата – за никому незнаен човечец, добил известна популярност с появата си в Къщата на Биг Брадър и с това, че е „оправил“ една жена с обратна ориентация в лицето на съквартирантката му Мел. Това е – това е всичкото „постижение“ на Тишо. Голяма гордост за Венета Райкова, няма що“, продължи да налива масло в огъня Албена Вулева.

След тези й „благи“ слова по адрес на Венета, кариерата и домочадието й, то е напълно сигурно, че двете няма да седнат и да изпушат лулата (или наргилето) на мира още дълго време. Чудим се само какъв ще бъде ответният отговор на Венета Райкова, когато смогне да се отърси от чутото и да възвърне говора си, шегуват се столични зевзеци.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

5 коментара по “Албена Вулева изригна със скандално разкритие за мъжа на Венета Райкова!”

 1. Теодора

  Дек. 05. 2014

  Голямо разкритие, наистина.

 2. Кали

  Дек. 05. 2014

  Албена Вулева е искала да каже че всички трябва да са като нея идеални

 3. Име (задължително)

  Дек. 05. 2014

  Браво, Албена!

 4. дони

  Дек. 06. 2014

  точна като снайперист, както винаги безпощадна ! Браво Албена !

 5. Пепи Джел

  Дек. 06. 2014

  Тези не са профисионалисти и това си личи по всичко .Много изкуствено играят .Не може ли да не говорят всички в една тоналност .По един и същи начин говорят за всичко ужас.По добре да ги спрат тези сериали нищо възпитателно не виждам в тях .Учителя ходи с ученичката И Втора ученичка и тя е бременна .Това ми се струва ,че не са истински изторий преиграва се всичко .Съдби на кръстопът .

Добавете коментар