Мирян Костадинов или Славин Славчев - един от тях ще бъде следващата жертва на Магърдич Халваджиян!

Измамите в X Factor вече започнаха да прозират отдалече. След снощното отпадане на Sweet 16, истината почва да личи. Оказва се, че Маги Халваджиян е толкова притиснат откъм приходи в шоуто, че от него отпадат само хора, настанени в хотел, установи Kliuki.bg.

Може да звучи нелепо, но арменският народ отдавна е известен със своята любов към парите. Маги не прави изключение. Ако върнем леко лентата, ще видим как всеки един отпаднал досега не е бил софиянец и е бил от участниците, за които X Factor полага специални финансови грижи.

[caption id="attachment_330814" align="alignright" width="300" class=" "]Мирян или Славин - един от тях ще е следващият отпаднал от X Factor Мирян или Славин - един от тях ще е следващият отпаднал от X Factor[/caption]

Освен трите грации, е забележително съвпадението, че Станимир Маринов, Ренета Ганева, 4U, Атанас Ловчинов и Кристина Дончева бяха от участниците, чийто престой в шоуто се заплащаше, поради факта, че те не живеят в София. От другата страна са Траян Костов, Михаела Маринова, Невена Пейкова, Георги Бенчев и братята Пламен и Иво. Всички те са родом от столицата или поне живеят там и пребориха гореспоменатите на елиминациите.

Когато е замесен Магърдич Халваджиян, можем да очакваме всичко за пари. Разноските по хотел, храна и т.н. не са никак малко. В момента във въпросния хотел са останали единствено двама от участниците. Това са Мирян Костадинов от Севлиево и Славин Славчев от Варна. Почти сигурно е, че един от тях ще си замине на следващите елиминации, за да може от шоуто да спестят още пари. Дори има вероятност двамата да се изправят един срещу друг, за да е абсолютно сигурно, че X Factor няма да плаща вече за още една хотелска стая.

Много жалко за развитието на това интересно иначе шоу. Самият Маги Халваджиян обаче е притиснат до стената, защото печалбата от предаването не е това, което очакваше. Затова явно той се опитва да компенсира с елиминирането на участници от провинцията, с което намалява разходите. Това е отличен ход в бизнеса, но за едно музикално шоу е недопустимо.