Край с Мирян или Славин в X Factor? (Виж измамите на шоуто)

Край с Мирян или Славин в X Factor? (Виж измамите на шоуто)
4.8 (96%) 10 votes

Мирян Костадинов или Славин Славчев – един от тях ще бъде следващата жертва на Магърдич Халваджиян!

Измамите в X Factor вече започнаха да прозират отдалече. След снощното отпадане на Sweet 16, истината почва да личи. Оказва се, че Маги Халваджиян е толкова притиснат откъм приходи в шоуто, че от него отпадат само хора, настанени в хотел, установи Kliuki.bg.

Може да звучи нелепо, но арменският народ отдавна е известен със своята любов към парите. Маги не прави изключение. Ако върнем леко лентата, ще видим как всеки един отпаднал досега не е бил софиянец и е бил от участниците, за които X Factor полага специални финансови грижи.

Мирян или Славин - един от тях ще е следващият отпаднал от X Factor

Мирян или Славин – един от тях ще е следващият отпаднал от X Factor

Освен трите грации, е забележително съвпадението, че Станимир Маринов, Ренета Ганева, 4U, Атанас Ловчинов и Кристина Дончева бяха от участниците, чийто престой в шоуто се заплащаше, поради факта, че те не живеят в София. От другата страна са Траян Костов, Михаела Маринова, Невена Пейкова, Георги Бенчев и братята Пламен и Иво. Всички те са родом от столицата или поне живеят там и пребориха гореспоменатите на елиминациите.

Когато е замесен Магърдич Халваджиян, можем да очакваме всичко за пари. Разноските по хотел, храна и т.н. не са никак малко. В момента във въпросния хотел са останали единствено двама от участниците. Това са Мирян Костадинов от Севлиево и Славин Славчев от Варна. Почти сигурно е, че един от тях ще си замине на следващите елиминации, за да може от шоуто да спестят още пари. Дори има вероятност двамата да се изправят един срещу друг, за да е абсолютно сигурно, че X Factor няма да плаща вече за още една хотелска стая.

Много жалко за развитието на това интересно иначе шоу. Самият Маги Халваджиян обаче е притиснат до стената, защото печалбата от предаването не е това, което очакваше. Затова явно той се опитва да компенсира с елиминирането на участници от провинцията, с което намалява разходите. Това е отличен ход в бизнеса, но за едно музикално шоу е недопустимо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

8 коментара по “Край с Мирян или Славин в X Factor? (Виж измамите на шоуто)”

 1. Dany

  Дек. 05. 2014

  Аре стига с тези глупости, бе! Аз само заради Славин гледам фактора и пускам за него СМС-и. Ако той отпадне спирам да го гледам!!!! За Мирян ми е все тая….
  Славин е Х-фактора и трябва да победи!!!!!!!!!!!

 2. ivan

  Дек. 05. 2014

  Моляяя , ако отпадне Славин няма да го гледам

 3. John

  Дек. 05. 2014

  Sweet 16 не трябваше да отпадат, а да спечелят X Factor. Те са най добрите. Не е възможно те да имат най малко вот, защото хората които пращат смс-си са тези фенове, които пишат коментари във Facebook (там е аудиторията). И няма как Sweet 16 да отпаднат при положение, че имат най-много харесвания и фенове (: наистина има защо 🙂 Вота във Facebook е най-реален и от там се виждат пабедителите. Как някой участници всички искат да си тръгнат, а Sweet 16 в почти всеки коментар се говори колко са добри и искаме те да спечелят 🙂 Заслужават го 🙂 и накрая те да отпаднат.

 4. зрител

  Дек. 05. 2014

  Пламен и Иво са най- добрите всички други са безлични и ги натрапват.

 5. мика

  Дек. 07. 2014

  Мирян отдавна трябваше да е отпаднал! Съжалявам за Кристина, беше класи над него. Ако отпадне и Славин обаче, форматът повече няма да се гледа и на всички ще е ясно, че се манипулира от продуцентите му и се бутат определени участници.

 6. Нели А.

  Дек. 08. 2014

  Нееееееееееееееееееееееее!Славин трябва да остане!Той е велик бе хора как така ще отпадне… няма такъв глас като неговия, бе, той е супер бе!!!!!!jтой разтърсва! той е талант!
  Махнете го Мирян тоя не може да пее фалшиво пеее… скучен е, мазен е…. ухххх не чувате ли че не може да пее вообще????
  Кристина и Суит 16 бяха мноооого по добри от тоя.
  Кристина и Суит 16 трябваше да са на финал с Славин,а този Мирян отдавна да си е вкъщи!!! явно някой го крепи!!!!!
  Ако изгоните и Славин и Мирян остане на финал ще бъде мнооого нагласено като с бели конци зашито!!!!Никой няма да го гледа :(((((((((((((((

 7. Диди

  Дек. 11. 2014

  Мирян не пее фалшиво и много интелигентни хора го подкрепят.Единственият за когото си спомням какво е пял на кастингите.Гласът му пристрастява.Славин има женски глас.На времето са им казвали кастрати и действително са били такива.

 8. Sasha

  ян. 12. 2015

  Didi, hodi da si pregledash usite ma piklo skapana!!! Slavin imal jenski glas??? Ti bolna li si ma!!!
  Stga prostotii i to ot chovek koito slusha tozi muzikalen invalid Myrian s maznata idiotska usmivka! Dano go izgoniat tozi kozel mazen skapan!!! Zaradi nego izgoniha Sweet 16 i Krisi!!!

Добавете коментар