Виолета на Ники Китаеца се закани да щурмува Къщата на Биг Брадър Ол Старс

Съпругата Виолета на Ники Китаеца била бясна от свалките на благоверния си, които станаха достояние на цяла България. Ники Китаеца даде заявка, че влиза в шоуто, за да „си излъска имиджа”, но залитна здраво в друга посока, пише Пик.

Докато повечето от зрителите на скандалното шоу заподозряха, че залитането му по Калина е поредния пиар на Ники и начин да се домогне до върха, съпругата му Виолета била на друго мнение. Поп фолк дивата, която зарязала кариерата си в името на семейството и на малкия им син била втрещена от това какви ги върши Николай и то пред лицето на целия народ.

[caption id="attachment_330820" align="alignright" width="300"]Ники Китаеца не спира да ухажва Калина Ники Китаеца не спира да ухажва Калина[/caption]

Припомняме, че бившия на Краля на поп фолка Азис здраво се загаджи с изкусителката Калина. Мъжът на Василка показваше нон-стоп чувствата си, а някои от аудиторията дори предположи, че любовните думи ги чете на скрит екран.Но Ники не престана да „танцува”обичливо около Калина и нежно да я докосва, уж показвайки й различни упражнения във фитнес залата на къщата. Хубавицата не се поддаваше в началото, но после каза, че го харесва, но не като мъж.

Скандалната писателка побърза да уточни, че защото има семейство навън, жена и дете и не бива пред цялата страна да се вършат такива неща. Останалите в Къщата станаха свидетели на горещите думи между двамата. Мъжкото съсловие дори допълни, че и Калина не е безразлична към сваляча, което си личало от блесналия й поглед, видя и Kluiki.bg.

На укорите на Катето Евро, че навън има прекрасно семейство, което ще бъде натъжено от действията му, фитнес инструктора отговори, че не е пристъпил границата – не е налетял в леглото на Калина и не я целунал. Мнозина, включително и Ники Кънчев пък заявиха, че това е стратегически план, зад който стои и жената на Ники Китаеца. Предположенията им този път не ес оказаха верни.

Виолета била бясна на свалките на мъжа си и поискала скорошна среща в Къщата, очи в очи с неверника. Продуцентите не разрешили на жената на Китаеца да атакува дома, а и позволили само да е гост на Венета Райкова в „Голямата уста”. Станалата за посмешище брачна половинка на Ники Китаеца разпалено обяснила, че ако чувствата му са истина, тя ще му поиска развод. Как ще се развие драмата, ще видим тази вечер в шоуто.