Гала е шокирана от откровенията на Кали в предаването "На кафе"!

Русокосата тв водеща Гала е шокирана, възмутена и потресена от това, което чу от Кали в своето предаване днес. Оказва се, че фолк дивата била влязла във "ВИП Брадър" само и единствено за пари. Разбира се, тук трябва да споменем, че няма участник, който да си тръгва без никаква сума, но много от звездите се стремят да покажат, че заслужават тази сума чрез действията си в Къщата. За Кали обаче е било все едно всичко случващо се вътре. Тя просто искала да дочака края, да си прибере парите и да спи доволно. Гала обаче не очакваше точно това от певицата.

[caption id="attachment_330822" align="alignright" width="300" class=" "]Гала възмутена от Кали Гала възмутена от Кали[/caption]

"Винаги съм я харесвала. Бях настроена за един положителен, отворен разговор, в който да обсъждаме случилото се в шоуто. Вместо това Кали разкри, че всичко за нея е пари и даже не съжалява за издънките си в Къщата. Нямам думи. Що за продажница е това?! - потресена споделяла Гала с Маги Желязкова своите впечатления от Кали след нейното гостуване, разкриват хора от екипа на "На кафе".

За лицемерието на Кали се знае от доста години. Тя го доказа и във "ВИП Брадър", когато подклаждаше повечето скандали в Къщата, а тя самата стоеше леко встрани и наблюдаваше. Гала я попита специално за случката с Влади Въргала, когато Камелия Воче обра повечето негативи, а всъщност именно Кали беше тази, която злепостави първа бъдещия шампион на шоуто. Певицата обаче не изпитва вина.

"Не знаех, че Кали е толкова материална. Няма лошо парите да са ти цел, но не и когато потъпкваш морални принципи." - възмущавала се Гала пред своите колеги.

Водещата на "На кафе" винаги се е опитвала да поддържа имидж на доста консервативна жена, сякаш искайки да покаже колко е добродушна. Това е поредната й такава проява, след като стана ясно, че Кали даже не смята да се извини за интригите, които забърса във "ВИП Брадър".