Христо Трифонов е поредният съквартирант в Къщата на Биг Брадър с адски проблеми

Мускулягата Христо Трифонов дава фира, защото и неговото семейно положение хич не било наред. Помориецът имал проблеми, тъй като и той бил пред развод. Това здравенякът, който победи във фамилния вариант на Биг Брадър Ол Старс разкрил пред фолкаджийката Бони, която бе първата изгонена.Само пред нея той споделил за личната си драма, но от дума на дума и останалите научили за дълбоко пазената от него семейна тайна, пише Пик.

Нещата между Христо и благоверната му не вървели от доста време и бракът им отивал към своя край, пише Пик. Първоначално съквартирантите обвиняваха Христо Трифонов, че страни от останалите и не взима отношение нито към разговорите, нито в кавгите. Играчите дори заподозряха, че това или е хитра стратегия, или просто не се чувства достатъчно ВИП, за да се приближи до тях. Но след като разбрали за скритата му злощастна драма, съвсем сменили отношението си към него. Именно разклатените отношения със съпругата му Корнелия го правели отнесен, мълчалив и скучен, припомня Kluiki.bg.

[caption id="attachment_330826" align="alignright" width="300"]Христо Трифонов криел лична драма Христо Трифонов криел лична драма[/caption]

Христо Трифонов залитна леко, в самото начало към поп фолк дивата Пламена, но бързо се окопити. Той решил да не прави повече демонстрации, за да не разсърди съпругата си. Христо признал пед Катето Евро, че и без това нещата са на кантар. А една свалка, дори и безобидна само ще налее „масло в огъня” и тогава няма да успее да заздрави разклатените фамилни устои.

Актрисата го поздравила искрено за решението му. Христо Трифонов дори започна да помага в кухнята, за да види жена му какъв мъж изпуска. Това била и причината той изобщо да влезе в реалите формата. А победата в играта с кофите над исполинския гард Емо Каменов още повече го зарадвала. Христо Трифонов се надявал, че след всички тези победи и успехи Корнелия ще погледне по друг начин на него и нещата между тях отново ще потръгнат, както било и преди.

Затова и се превърна в почти единствения застъпник на Малък Тошко. Дори след пиянските изцепки на Татовия внук и многократното показване на мъжкото му достойнство на показ, пред всички, само помориеца го защити. И „смело” нападна монтанският охранител Емо Каменов, който буквално се гавреше с „женичките” в Къщата, говореше им нецензурни думи, а те се надпреварваха да му слугуват. Тази негласна конкуренция с железния бодигард и съревнованието, в което го победи дали надежда на Христо Трифонов, че ще си върне жената и семейството. А ако и се превърне в любимец на публиката, тогава чудото можело и да се случи, мечтаел си морския мачо.