Истината за Тодор Славков и Калина Паскалева излезе наяве

Истината за Тодор Славков и Калина Паскалева излезе наяве
5 (100%) 7 votes

Тодор Славков е бил особено близък с Калина Паскалева и това бе разкрито в ефир!

Жената на Ники Китаеца се оказа носителят на гореща клюка в телевизионния ефир, видя Kliuki.bg. Фолк дивата Виолета разкри в „Голямата уста“, че този, към когото Калина Паскалева трябва да има по-специално отношение в Къщата, не е Ники, а Тодор Славков. Оказва се, че неотдавна Малък Тошко е бил в прегръдките на изкусителката със скандално минало.

Тодор Славков е бил много близък с Калина Паскалева в миналото

Тодор Славков е бил много близък с Калина Паскалева в миналото

Това поставя в шах феновете на Тодор Славков, понеже излиза, че те са били излъгани от него в ефир. Преди дни, когато се провеждаха номинациите на живо, синът на Батето се пошегува, че номинира Калина и Пламена, понеже още не са преспали с него. Всъщност това може би не беше шега, но първата явно отдавна вече е свършила това, за което Тодор я обвинява.

Виолета на Ники Китаеца разкри истина за "Биг Брадър Ол Старс"

Виолета на Ники Китаеца разкри истина за „Биг Брадър Ол Старс“

Венета Райкова и нейните събеседници в студиото пък хвърлиха нова бомба, обръщайки флирта между Ники и Калина в опит за ПР, но не от страна на Китаеца, а на Паскалева. Виолета беше категорична, че Ники е истински мъж, което прави излишни едни евентуални негови действия за реклама чрез красива жена в Къщата.

Почитателите на Тодор Славков обаче вече започнаха да подозират подмолните действия на Виолета и Китаеца. Някои считат, че певицата е излъгала за историята между Калина и Тошко, с което цели да обърне зрителски вот в полза на мъжа си. До момента именно Славков е най-харесваният и Вили, като външен наблюдател, много добре вижда това. Затова има вероятност фолк дивата умишлено да опитва да злепостави Тодор чрез Калина, която не е никак харесвана от повечето фенове, предвид скандалното й минало.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар